Havasi koncertje Sydney-ben

Sydney-ben, a világhírű Sydney Operaházban lép fel holnap, vasárnap, a zene világnapján Havasi Balázs. A koncert egy olyan világkörüli turné egyik állomása, ami számos nagyváros híres koncerttermeibe is eljutott már. Így a világhírű New York-i Carneigie hallba is. Úgy tudjuk a magyar zongoraművész ausztráliai előadására minden jegy elkelt.

2017. szeptember 30. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Ausztráliában azért tüntettek, hogy engedjék be a menekülteket Több százan vonultak fel vasárnap Sydney-ben azt követelve, hogy Ausztrália engedje be az országba azokat a menekülteket, akiket jelenleg Pápua-Új Guineában és Naurun tartanak fogva.
50 Celsius-fokos hőség lesz a jellemző a nyarakra Sydney környékén már a következő évtizedekben iszonyú hőség lesz.
Óriási siker: Havasi Sydney-ben Hatalmas sikere volt Havasi Balázsnak, aki Sydney operaházban tartott zongorakoncertet vasárnap este. Legutóbb két éve játszott hasonlóan ikonikus helyen, akkor a New York-i Carnegie Hallban. A mostan...
Ennél cikibb, nem nagyon történhet egy esküvő vendégével. Pláne hattal fotó Meglepő látvány fogadta a vendégsereget egy sydney-i esküvőn, ahol nemcsak a koszorúslányok öltöztek össze, hanem teljesen véletlenül féltucat vendég is.  Hallottam már olyat, hogy két, legfeljebb...
CEU-ügy: ha a kormány New York államnak sem hisz, akkor kinek fog? Lázár János nekitámadt a CEU-nak a Kormányinfón, az intézmény mellett annak rektorát is támadta. A CEU röviden reagált: a rektor a világ egyik legjobb történész professzora, és tologathatja a kormány...
Orbán uniós ellenfele a CEU védelmére kelt Nem határidőt kéne hosszabbítani, hanem végre megállapodni New York állammal és a CEU-val, üzent Guy Verhofstadt.

Soha nem volt még akkora pánik, mint 30 éve - kell-e újra rettegnünk? Kerek évfordulóhoz érkezett a New York-i tőzsde történetének legnagyobb zuhanása. A fekete hétfőként emlegetett napon, 1987. október 19-én 22 százalékot zuhant a tőzsdeindex.
Donald Trump már nem is olyan gazdag A kemény New York-i ingatlanpiac, és az elnöki kampány is szegényebbé tette az elnököt 2017-re.
Dübörög a feldolgozóipar New York-ban Jócskán megverte a várakozásokat a New York-i Fed feldolgozóipari indexe októberben, ezzel 3 éves csúcs környékére emelkedett.
Újabb nap, újabb történelmi rekord New Yorkban Erősödéssel zártak pénteken a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
A CEU szerint visszalépés, hogy a magyar kormány egy évvel meghosszabbította a rájuk vonatkozó határidőt Az egyetem szerint minden készen áll, hogy a magyar állam megállapodjon New York állammal, ezért nem értik, mire jó Trócsányi miniszter pénteki bejelentése.
Rendőrségi vizsgálat indul Harvey Weinstein ellen A londoni és a New York-i rendőrség is megerősítette, hogy eljárás indul a zaklató producer ellen.