Lemondott Trump egészségügyi minisztere, miután az adófizetők pénzén utazgatott

Tom Price, aki a Fehér Ház engedélyével katonai gépekkel repülte körbe a világot, az első miniszter, aki elhagyja a Trump-kormányt.

2017. szeptember 30. 21:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Donald Trump november elején öt ázsiai országot keres fel Donald Trump amerikai elnök november 3-tól ázsiai körutat tesz, amelynek keretében Japánban, Dél-Koreában, Kínában, Vietnamban és a Fülöp-szigeteken tárgyal majd.
Kis pluszban az amerikai részvényindexek A vártnál jobb második negyedéves amerikai GDP-adatnak, illetve a Trump kormánya által tegnap nyilvánosságra hozott adóreform-tervezetnek köszönhetően emelkedéssel indították a csütörtöki kereskedést....
Nagyszabású adócsökkentést tervez az amerikai elnök Az elmúlt évtizedek legnagyobb adócsökkentési tervét vázolta fel szerdán Donald Trump amerikai elnök
Trump utasítása ellenére sem szavazzák meg a republikánusok az Obamacare kinyírását Pedig az elnök szerint ez lett volna a legfontosabb faladat.
Phenjan hadüzenettel vádolja Washingtont Phenjan azzal vádolja Washingtont, hogy Donald Trump amerikai elnök háborút hirdetett Észak-Korea ellen
Összefogott egy sportág Trump ellen Erősödik az amerikaifutball-bajnokság (NFL) játékosainak titakozása Donald Trump elnöknek a sportolókkal szembeni hétvégi bírálatai után.

Észak-koreai külügyminiszter: Trump értelmi fogyatékos és nagyzási hóbortban szenved Folytatódott az üzengetés Észak-Korea és az Egyesült Államok között, most az észak-koreai külügyminiszter szónokolt az ENSZ-ben New Yorkban.
Trump és Kim Dzsong Un példátlan gyalázkodása után nyugtat az orosz külügyminiszter Miután Kim Dzsong Un "mentálisan zavart, szenilis amerikai vénembernek" nevezte az amerikai elnököt, utóbbi pedig azt mondta az észak-koreai vezetőről, hogy "nyilvánvalóan őrült, aki teljes...
Donald Trump a nem létező Nambia fejlődését méltatta, miközben Namíbia elnökével ebédelt Pedig ha létezne, hatalmas lehetőségek lennének benne.
Trump miniszterei a vécére is magángéppel járnak Természetesen nem a saját pénzükből. Sorra jönnek a botrányok Trump milliárdos kormánytagjainak utazásaiból.
Irán és Venezuela bírálta, Izrael viszont magasztalta Trump beszédét Irán és Venezuela élesen bírálta, Izrael viszont magasztalta Donald Trump amerikai elnöknek az ENSZ-közgyűlés 72. ülésszakának általános vitájában mondott keddi beszédét.
Trump: Az ENSZ nem hatékony, hanem túlbürokratizált szervezet Az amerikai elnök az ENSZ megújítását sürgette.