Trendi időutazás: ilyen volt a divat akkor, amikor születtél

Elevenítsük fel a retró trendeket, egészen az '50-es évektől!

2017. szeptember 30. 21:36

A cikk folytatása...Friss hírek
Az 50 milliós játszma 7. adás 1. rész Máté és Marci úgy érkeztek a játszmába, hogy 1 millió forintjuk maradt. Hogy sikerült-e magukkal vinniük ezt a pénzt, az kiderül a videóból.
Majka rettegett, hogy megismétlődik a múltkori bakija A műsorvezető meglepődött a válaszlehetőségeken, és csak arra koncentrált, hogy a kérdésen kívül mást ne is mondjon Hogy végül mi sült ki a helyzetből, az kiderül a videóból!
Majka szerint olyan nőt kell feleségül venni, aki Heni és Geri régóta nagyon közeli barátok, ezért Majka szerette volna tudni, hogy mit szól ehhez Geri barátnője.
Tények röviden 3, 2017. október 18., szerda ...
Egyelőre marad a meleg időjárás-jelentés, 2017. október 18., ...
Soha nem volt ekkora terrorveszély Húsz terrortámadást akadályoztak meg idén Nagy-Britanniában. Az MI-5, azaz az angol terrorelhárítás vezetője egy sajtótájékoztatón azt mondta, hogy folyamatos készültségben vannak. A terrorfenyegetés mindennapos az országban. 34 éves pályafutása alatt ilyen rettenetesen magas számmal még sohasem találkozott a főigazgató.

Top hírek:
Friss fotón a 71 éves Venczel Vera - Az Egri csillagok szereplői így néznek ki ma Majdnem ötven év telt el azóta, hogy a hazai mozik bemutatták az Egri csillagok című filmet.
Hullaházban talált rá a családja Istvánra Október elsején, még az eltűnése napján ugrott egy metrószerelvény elé István a Nyugati pályaudvarnál, családját azonban tizenöt nap elteltével sem értesítették a tragédiáról. A hozzátartozók egy közeli hullaházban találtak a férfira.  Ahogy azt megírtuk, a háromgyerekes családapa súlyos skizofrén panaszoktól szenvedett, de a rokonok szerint voltak tiszta pillanatai is.
A glaszékesztyűtől a divat államosításáig - október 23., hétfő 23.25 Ajánló - Szereplők: Bátor Anna Daniela, Gáspár Tibor, Somfai Éva, Kende Péter, Vági Attila
Weinstein kapcsán a magyar zaklatásokra is fény derül - csütörtök 23.25 Milliárdos vállalkozó, Slovnaft elnök és fociklub tulajdonos - stúdióban az egyik legbefolyásosabb szlovákai magyar, Világi Oszkár. Vádak és indulatok a hollywoodi producer botránya után Magyarországon is - borul a bili zaklatásügyben. Zimbardo professzor pedig nyilatkozik többek között agresszióról, börtönkísérletről, és a belénk kódolt előítéletekről.
Színesbe borultak a magyar hegyek: ilyet csak évente egyszer látni Nézd meg Mohai Balázs fotóin az ősz páratlan szépségét!
Még mindig a nők végzik a házimunka nagy részét Európában - Itthon az egyik legrosszabb a helyzet Európában csak lassan halad a nemek közötti egyenlőségért folytatott harc a legújabb felmérés adatai szerint.