Rohamrendőrökkel kezdődött a katalán népszavazás

A spanyol hatóságok mindent megtesznek, hogy megakadályozzák a tartomány függetlenségéről szóló, Madrid szerint alkotmányellenes voksolást. A katalánok egy része pedig mindent elkövet, hogy voksoljon.

2017. október 1. 7:50

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Londoni elemzők szerint mérsékelt gazdasági hatása lesz a katalán válságnak Valószínűbbnek tartják, hogy Madrid és a katalán vezetés végül kompromisszumos megoldásra jut.
A katalán kormány tett egy gesztust, de Madrid ellen ez kevés lesz A katalán parlament kedd esti ülésén Carles Puigdemont katalán tartományi miniszterelnök, a Generalitat (a katalán kormány) elnöke bejelentette Katalónia függetlenségét, de a döntést azonnal fel is f...
Megvan, mikor játszik a klub-vb-n a Real Madrid Világ Decemberben rendezik a tornát.
A spanyolok annyira megsértődtek, hogy tovább vegzálják a katalánokat Mariano Rajoy nem tartja elképzelhetetlennek, hogy az alkotmány adta lehetőségekkel élve Madrid felfüggeszti Katalónia autonómiáját.
Bombaigazolás a levegőben: a Real Madrid PSG-sztárt vehet Gólerős játékossal bővülhet a királyi alakulat kerete.
Raúl és Roberto Carlos is elkezdett a Real Madridnál dolgozni Két szupersztárral erősít a Real Madrid utánpótlás bázisa.

A spanyol alkotmánybíróság felfüggeszti a katalán parlament ülését Ezen tervezhették a függetlenség kikiáltását hétfőn, de Madrid megpróbál közbelépni.
Hihetetlen: feljelentették a Real Madrid klasszisát! Fájhat a feje...
Bale már megint megsérült! A Real Madrid walesi sztárja már a visszatérésre készült, mikor összehozta a 13. sérülését, mióta a Real Madridnál játszik Tue, 10/03/2017 - 23:51 ...
Megdöntötte Pep Guardiola rekordját a Real Madrid edzője Zinédine Zidane az idei szezonban először nyert bajnokit hazai pályán csapatával, ez mégis elegendő volt a rekordhoz.
Real Madrid - Espanyol 2-0 Videó Isco góljaival nyert a Real Madrid az Espanyol ellen a hetedik forduló záró mérkőzésén Sun, 10/01/2017 - 22:47
Jóval szerényebbre vették részvételi becslésüket a Katalónia függetlenségét pártolók A korábbiaknál jóval visszafogottabban nyilatkoztak a katalán függetlenséget pártolók a vasárnapra kitűzött függetlenségi népszavazás várható résztvevőinek számáról: a korábbi kétmillió helyett szomba...