Lázár Bence visszatért!

Az Újpest korábbi labdarúgója, Lázár Bence súlyos sérülése miatt váltott, és lett a Sport TV szakkommentátora. Ám miután leukémiát állapítottak meg nála, eltűnt a képernyőről. Nos, a sportember most ismét feltűnt a csatornánál. Lázár ugyanis nem bírja futball nélkül, ezért úgy döntött, blogot vezet a Sport TV honlapján.

2017. október 1. 8:15

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Patriots védelme segíthet a kínlódó Atlantán A forduló beharangozójában a Sport TV kommentátora újfent megteszi tippjeit.
Távozik az Újpest FC női ügyvezetője A címerváltás kapcsán rengeteg támadást kapott, most más veszi át a helyét.
Miért vesz valaki felsálat, ha már csak desszert kell? Elképesztő nyáron van túl a liga, szupersztárok tucatjai cseréltek csapatot idén nem mind tökéletesen. Tőrös Balázzsal, a Sport TV szakkommentátorával próbáltuk meg felmérni, hogy mi várható idén az ...
A 70 éves Fazekas Lászlót köszöntötték Újpesten Fazekas Lászlót, az Újpest 92-szeres válogatott, olimpiai bajnok, európai ezüstcipős csatárát köszöntötték 70
Női röplabda NB I: simán győztek az esélyesek A Békéscsaba és az Újpest hazai környezetben, a Nyíregyháza idegenben nyert.
Göröcs János: a futball lett a hivatásom Az Újpest korábbi klasszisa a 78. életévében jár, megannyi élményt, eredményt szerzett pályafutása során.

Eljátszott Curtis a gondolattal, hogy Jolly feldolgozza az egyik számát Azt kérdezte Ördög Nóra Széki Tibikétől, mitől fél a legjobban nagybátyja, Curtis. A válaszlehetőségeket véginézve a rapper elárulta, az Újpest esetleges kiesése jogos, az okos nőktől viszont nem tart...
Erdélyi győzelmek az Erste Ligában Az Újpest Brassó után Csíkszeredát már nem tudta bevenni.
Hogy közlekedjünk a metrófelújítás idején? - A BKK előállt a forgalmi renddel A felújítás első etapja novemberben kezdődik az Újpest-Központ és a Lehel tér közötti szakasszal.
Csatornát váltanak a Bundesliga-közvetítések A Sport Tv-n lesz jövőre a Bundesliga.
Visszaszerezte a Sport TV a Bundesligát Jövőre tizenkét év után újra a Sport1-en és a Sport2-n lesznek láthatóak a Bundesliga valamint a Német Kupa küzdelmei.
Az Újpest döntetlent játszott a Debrecennel A borsodi csapatnak ezzel megszakadt ötmeccses győzelmi sorozata.