Hír: Magyarország jövője nem holmi Soros-tervtől, hanem a Macron-tervtől függ

Mindent elkövet a Fidesz-kormány, hogy a hazánk sorsa szempontjából valóban fontos és létező változásokról egyetlen érdemi szó se essék a közéletben, hogy a Magyarország jövőjét közép- és hosszútávon befolyásoló európai átalakulásról jószerivel ne is tudjanak a magyar választók.

2017. október 1. 11:09

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Na, ki tüntette ki emberi jogi díjjal Soros Györgyöt? A balliberális művészvilág egyik legfőbb botrányhősének, Fischer Ivánnak a bátyja, Fischer Ádám.
Soros lassan az összes európai szervezetre ráteszi a kezét Mint a Figyelő legfrissebb száma írja, a strasbourgi Emberi Jogok Európai Bírósága (EJEB) sem teljesen mentes Soros György befolyásától.
Kocsis Máté egy ellenzéki képviselőnek: Készíttettem önről egy pszichológiai elemzést Meglepő dolgokat hozott ki a polgármesterből a Soros-tervről szóló vita a testületben.
Tuzson: A Soros-birodalom akcióba lendült a kormány ellen Már 250 olyan szervezet van, amelyik határozottan fellépett Magyarországgal szemben.
Vitatkoztak a Parlamentben a Stop Soros csomagról, de szavazni nem fognak róla A Jobbik szerint fizikai fájdalmat okoztak a Fidesz érvei.
A tagállami kormányokat kell elsősorban meggyőzni a magyar javaslatról Új javaslatot készített Magyarország az illegális bevándorlás megfékezésére. A tervet Orbán Viktor vitte el a bolgár miniszterelnöknek, miután Bulgária az Európai Unió soros elnöke.

Jajong a Human Rights Watch a stop Soros miatt Miért is kellene elszámolniuk bármivel is?
Lehallgatási botrányba keverték Nicolas Sarkozyt Franciaországban Nicolas Sarkozy volt francia államfő lehallgatta saját minisztereit, a tavalyi elnökválasztás jobboldali jelöltje, Francois Fillon korrupciós botrányának kirobbantása mögött pedig Emmanuel Macron jel...
Hollik: Az ET emberi jogi biztosa Soros szolgálatában áll Hollik István KDNP-s országgyűlési képviselő szerint elképesztő, hogy Nils Muiznieks, az Európa Tanács (ET) emberi jogi biztosa ilyen leplezetlenül Soros György szolgálatában áll
Mészáros Lőrinc fideszes polgármester óriásit kaszált azzal, hogy részvényekre cserélte a legnagyobb cégeit Warren Buffett és Soros György a fasorban sincs a felcsúti gázszerelőhöz képest!
Dermesztő óravázlatok kerültek napvilágra Az oktatás nem véletlenül került már hosszú évek óta a Soros-hálózatok fókuszpontjába.
Minden eddiginél fontosabbnak nevezte Európa számára a külső határok védelmét Szijjártó Péter - a nap hírei Tovább szigorít a "Stop Soros" törvénycsomagon a kormány. Már hétfőn megkezdik az aláírásgyűjtést a szocialisták az országgyűlési választáson induló egyéni jelölteknek.