Az LMP már nem zöld párt, de akkor micsoda?

Szél Bernadett LMP-s miniszterelnök-jelölt hétpontos programjában nem szerepel a zöld politika. De ettől még elég nagy zöldségeket beszél.

2017. október 1. 13:58

A cikk folytatása...Friss hírek
A nap legfontosabb hírei 2017. október 23. A gyászos időben kevesen mentek az utcára, Orbán brüsszelezett, az ellenzék szétaprózva ünnepelt.
CR, Messi vagy Neymar lesz a legjobb? FIFA-gála élőben A FIFA-gálán Londonban díjazzák a legjobbakat.
Szingapúrban februártól csak akkor lehet új autóra engedélyt kapni, ha közben nyugdíjba küldenek egy régit
Leszámoltak az iszlamistákkal Marawiban Véget értek az öt hónapja tartó harcok a Fülöp-szigeteki Marawiban, miután a katonák az utolsó iszlamistával is végeztek hétfőn az ország déli részén fekvő városban. A harcok végét Delfi Lorenzana védelmi miniszter jelentette be.
Néhány tucatnyian vettek részt a hét ellenzéki párt megemlékezésén A résztvevők száma néhány tucattól a tízezerig terjedt az 1956-os forradalom és szabadságharc emléknapján rendezett ünnepségeken, megemlékezéseken. Országszerte több száz rendezvényt tartottak október 23-ára emlékezve hétfőn, illetve az azt megelőző napokban.
Megtámadtak egy újságírót Orbán beszéde után A 24.hu egy videós újságírójára támadtak rá ketten Orbán Viktor hallgatóságából.

Top hírek:
"Akkora bunda volt" - Kiakadtak a nézők a Sztárban sztár után Ez történt a héten a népszerű show-műsorban.
A Real is hozta a kötelezőt, simán verte az Eibart Asensio volt a hős, Marcelo a padról beszállva szerzett gólt.
Hamilton győzött, a Merci bajnok Vettel a 2. hellyel még hajszálra életben tartotta vb-esélyét az Amerikai GP-n. Verstappen csalódott.
Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával / GINOP-3.3.3-17 Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával
Afroamerikai feminista: rasszizmus, hogy Weinstein csak fehér nőket erőszakolt meg A "faji kártya" sosem megy ki a divatból.
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint