Dell: Az adat határozza meg az emberi civilizáció fejlődését

A mesterséges intelligencia nagyobb hasznára lesz majd az emberiségnek, mint amennyit ártani lenne képes - jelentette ki a Dell Technologies elnök-vezérigazgatója Michael Dell pekingi tartózkodása során a kínai állami Hszinhua (Xinhua) hírügynökségnek adott interjúban.

2017. október 1. 14:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Még nagyobb hatalmat kaphat a kínai elnök Megválasztotta a kínai állampárt új grémiumát a 90 millió tagot számláló párt kedden záruló 19. kongresszusa - jelentette a Hszinhua hírügynökség. A bizottság megválasztása utat nyithat ahhoz, hogy a ...

Friss hírek
Hiába ugrott a hozam: senkinek sem kell magyar állampapír? Hosszú stagnálás után emelkedett a hozam, épp csak a kutyát sem érdekelte.
A fiatalok a kütyükre és az utazásra kötnek legszívesebben biztosítást Több a pénze a lakosságnak, ami jót tesz a piacnak.
Több mint nyolcszáz agrárberuházás kap támogatást Összesen 153 milliárd forint értékben.
Zöld utat kaptak, indulhat a kormányalakítás Andrej Babis napokon belül megkapja megbízását a cseh államfőtől.
Hivatalos: ők részesülhetnek ingyenes védőoltásban A többieknek fizetniük el....
Kiknek érdemes beoltatni magukat influenza ellen? A 60 évnél idősebbeknek, a két évesnél fiatalabb gyermekeknek, a krónikus betegségben szenvedőknek és a várandós nőknek különösen ajánlott az influenza elleni védőoltás, de mindenkinek érdemes beoltatnia magát, aki nem akar 3-5 napot lázasan feküdni, családtagjait, barátait, munkatársait megfertőzni - mondta Szlávik János infektológus főorvos az M1 aktuális csatorna műsorában kedden.

Pártfunckionáriusokat vontak felelősségre Kínában Húsz pártfunkcionáriust vontak felelősségre Kínában, mert egy kormányzati rendezvényen akkora ivászatot tartottak, hogy egy ember belehalt az alkoholmérgezésbe - jelentette szombaton a Hszinhua kínai ...

Top hírek:
Költözz ki - bútorozz be! - debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítása Keressük azokat az építészet, tájépítészet, művészet és dizájn szakos egyetemi hallgatókat, akik szívesen vállalnák a debreceni b24 Galéria 800 négyzetméteres udvarának átalakítását, aminek eredményeként a belvárosi udvar a fiatalok kedvelt, "otthonos" helyévé válhat.
Egy milliárdos így buktatná meg Trumpot Egy demokrata-barát amerikai milliárdos reklámkampányt indít Trump elnök megbuktatására.
Remek negyedévet jelentett a Philips A Philips nyereségnövekedéssel zárta a harmadik negyedévet, amihez jelentősen hozzájárult a kínai kereslet erőteljes bővülése.
Holnapra is riasztást adtak ki Kedden ugyan a szél viharos fokozat alá mérséklődik, de így is több megyére érvényben van riasztás.
Az EU összeszerelő-üzeme lett Magyarország és a régiónk A szolgáltatásokban szinte sehol nem vagyunk, az iparból és a mezőgazdaságból próbál megélni az ország.
Új csúcson az amerikai tőzsdék Stagnálással kezdtek hétfőn a vezető nyugat-európai részvényindexek, elsősorban a katalán helyzet határozza meg a befektetők hangulatát. Délutánra aztán felfelé indultak el a vezető indexek. Új...