Terror a pályaudvaron - Lelőtték a marseille-i merénylőt

A támadó két embert szúrt meg, mindketten életüket vesztették.

2017. október 1. 16:12

A cikk folytatása...Friss hírek
Egy nevet máris kihúztam: a sajátomat - Interjú a Magyar Művészeti Akadémia új elnökével, Vashegyi Györggyel A Magyar Művészeti Akadémiába senki ne hozzon be politikát, se jobbról, se balról jelenti ki a testület új elnöke, Vashegyi György, aki úgy tűnik, másmilyen MMA-t képzel el, mint Fekete György. Interjú.
Gyerekkel a kezében ütötte az ellenfél játékosát Az Everton-Lyon meccsen volt nagy lökdösődés, az egyik lyonit a lelátóról is megütötték.
Erről rendez csúcskonferenciát Budapest Négy magyar kutatócsoportból álló szervezet, a Wigner fusion nyerte el a világ legnagyobb, fúziós témájú mérnöki konferenciájának rendezési jogát.
A lengyelekkel kezdenek a magyar hokisok a novemberi tornán Lengyelország ellen kezd a magyar jégkorong-válogatott a hazai felkészülési tornán, amelyet november 10. és 12. között a Tüskecsarnokban rendeznek meg.
Hol van a Soros-terv? Orbán is ott van az EU-csúcson, amin a migrációs témákat már meg is beszélték. De a tanácsi következtetésekben nyoma sincs az ún. Soros-tervnek. Miről beszél a kormány?
Putyin rakétaügyben üzent Trumpnak Moszkva kész új nukleáris fegyvereket kifejleszteni arra válaszul, ha mások is így tennének.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Szülőföldjükön várnak segítséget a rászorulók Európába való áttelepítés helyett szülőföldjükön várnak segítséget Európától a rászorulók. Erről az Emberi Erőforrások Minisztériumának parlamenti államtitkára beszélt az M1 aktuális csatorna csütörtök reggeli műsorában.
Kezdődik az uniós csúcs Erősebbek a kézfogások a színfalak mögött A csúcstalálkozó előtt, vacsorán fogadta a V4-es vezetőket az Európai Bizottság elnöke. Az Alapjogokért Központ stratégiai igazgatója szerint bár a mosolyokról és a kézfogásokról szólt az est, mindenki megpróbálta a saját álláspontját átvinni.
Több magyar intézkedés is súlyos aggályokat vet fel a határon Az Európa Tanács főtitkárának menekültügyi megbízottja írt jelentést.
Hogy állunk, pártok? - Itt az új felmérés
Lázár: A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot A kormány többgenerációs otthonnak tekinti Magyarországot, ahol a nagyszülők megérdemlik az elismerést, a szülők a támogatást, és a gyermekeknek is példát kell mutatni - mondta a miniszter a 101. Kormányinfón.