Szándékosan nőket akarhatott gyilkolni a terrorista

Manchesterben gyerekek voltak az áldozatok, Marseille-ben nők. Kisebb ellenállásra számított tőlük.

2017. október 1. 16:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A marseille-i terrorista testvére Szíriában harcolt a dzsihadisták között Anis Hanachi a francia hatóságok nyomozati anyaga szerint 2014-től 2016-ig Szíriában tartózkodott és az egyik szélsőséges iszlamista csoport tagja volt. A feltételezések szerint ez idő alatt radikaliz...
Leváltják az illetékes francia prefektust a Marseille-i késelő elengedése miatt A francia belügyminisztérium jelentése megállapította, súlyos működésbeli elégtelenségek vezettek ahhoz, hogy szabadon engedték a férfit.
Őrizetben a marseille-i késes terrortámadás elkövetőjének testvére Az olasz terrorizmusellenes nyomozó-igazgatóság (Digos) őrizetbe vette Ahmed Hanadzsinak, az október elsején Marseilles-ben késeléses merényletet elkövetett tunéziai férfinak az egyik fivérét Ferrara ...
Marseille-i késelés: elengedtek öt korábbi gyanúsítottat A gyanúsítottakat a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán október 1-jén elkövetett kettős gyilkosság kapcsán vették őrizetbe.
Terroristák is jönnek Olaszországba Tunéziából A marseille-i késelő is így jutott be Európába.
Megkopott az Iszlám Állam fénye Az Iszlám Államnak a reklámérték volt kulcsfontosságú a Las Vegas-i és a Marseille-i merénylet kapcsán mondta Tálas Péter az InfoRádiónak. A Nemzeti Közszolgálati Egyetem Stratégiai Védelmi Kutatóköz...

Letartóztattak 4 férfit a marseille-i késes merénylet miatt A parlament pedig megszavazta a terrorellenes törvény szigorítását: jön az indoklás nélküli házkutatás és házi őrizet.
Az Iszlám Állam késelt Marseille-ben A dzsihadista terrorszervezet magára vállalta a hétvégén történt franciaországi terrortámadást.
Egy iszlamista terrorista támadhatott Marseille-ben Járőröző katonák lelőttek vasárnap délután egy férfit a dél-franciaországi Marseille főpályaudvarán, miután az késsel támadt utasokra - közölte a helyi ügyészség.
Férfi vízilabda BL: a Napoli legyőzése után továbbjutott az OSC Vasárnap 13 órától a Marseille ellen a csoportelsőség a tét.
Itt az év futballjelenete Franciaországból - videó! Marseille-Toulouse 2-0, francia bajnoki. Félidő, a kezdőrúgást megvásároló (ajándékba kapó?) szurkoló felmegy a pályára. A többi pillanat magáért beszél!
Mindenki arról álmodik, amit a marseille-i kezdőrúgó tett Emeljük és szüntelenül lengetjük a kalapunkat előtte.