EBEL: kikapott Linzben a Fehérvár

A Salzburg elleni győzelmet nem sikerült meglovagolni.

2017. október 1. 20:37

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
EBEL: a Fehérvár AV19 megállította a Red Bull Salzburgot Sorozatban három vereség után a szlovén Ales Music szállította a sikert.
Gigászi küzdelemben jutott tovább az Alba Fehérvár a BL-ben A kosárlabda Bajnokok Ligájának második körében vért izzadva ugyan, de párharcot nyert a magyar együttes.
EBEL: a Fehérvár AV19 ismét kikapott Utolsó helyen áll a székesfehérvári csapat.
Nagy igazolást jelentett be a Fehérvár Hári Jánossal, a magyar válogatott támadójával erősítette meg keretét a Fehérvár AV19 jégkorongcsapata.
Osztrák jégkorongliga: otthon kapott ki a Fehérvár Az első harmad elvesztése után hiába futott az eredmény után a Volán.

Erről szólt a legesélyesebb osztrák pártelnökök vitája Elsősorban a bevándorlókról, továbbá szociális kérdésekről szólt az osztrák parlamenti választásokon legesélyesebb három párt elnökének televíziós vitája, amelyet pénteken, pontosan egy hónappal a vál...
Jégkorong EBEL: magabiztosan nyert hazai jégen a Fehérvár A Fehérvár AV19 csapata három góllal nyerte a Villach elleni hazai mérkőzését pénteken az osztrák jégkorongligában (EBEL).
Sima sikerrel rajtolt a Ferencváros a női kézilabda-bajnokságban A csapar egy rövid periódust leszámítva irányította az Alba Fehérvár ellen 32-18-ra megnyert találkozót.
Hosszabbítás után nyert a Fehérvár Zágrábban javítottak a jégkorongozók.
Súlyos vereséggel rajtolt a Fehérvár az EBEL-ben Az Erste Liga nyitónapján a címvédő DVTK Brassóban nyert.