Újra szabad O.J. Simpson

33 év helyet 9 év után kiszabadult O.J Simpson, jó magaviselete miatt. 2008-ban ítélték el, fegyveres rablásért, egy las vegas-i szállodába tört be a társaival, sportereklyéket akartak lopni. O. J. Simpsont korábban megvádolták, hogy megölte a feleségét és annak szeretőjét, de börtönbe nem kellett mennie, csak kártérítésre .

2017. október 1. 21:14

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tévedés, hogy O.J. Simpson millió dolláros interjúval házal Ezt az egykori NFL-sztár ügyvédje mondja, illetve Simpson is állítja, hogy inkább meghúzná magát és visszavonulna a médiaszerepléstől.
Hiába szabadultak, utána is csak szívtak a magyar, börtönviselt celebek Kilenc év börtön után ott folytatja életét O.J. Simpson, ahol abbahagyta. A rácsok mögül egy gyönyörű, 463 millió forint értékű villába költözött. A hatalmas kastélyben öt hálószoba, öt fürdőszoba, va...
Annyit keresett a börtönben, amiről a legtöbben csak álmodozhatunk A börtönben töltött kilenc éve alatt több mint százmillió forintnak megfelelő dollárral gazdagodott O. J. Simpson, akit a napokban helyeztek feltételesen szabadlábra. A korábbi NFL-játékost akit egyk...

O.J. Simpson milliókért adná első interjúját szabadulása után Csak egyszer hajlandó a történtekről beszélni.
O.J. Simpson egyszerű dolgokra vágyik szabadulása után Persze azért családja is érdekli az egykori futbullsztárt.
Nagyot nőtt Jessica Simpson kislánya - a kis Maxwell már iskolás Ilyen bájosan pózolt a sztárcsemete az új egyenruhájában.
Jessica Simpson kislánya a legnagyobb divatdiktátor az óvodában! Hihetetlenül cuki!