A kvótarendszer megbukott

A kötelező betelepítéseket még mindig sokan támogatják Európában, pedig ez a mechanizmus már megbukott. Erről beszélt Gulyás Gergely a Kossuth Rádióban. A Fidesz frakcióvezetője azt mondta: a tervezett betelepítéseknek csupán a negyedét sikerült végrehajtani. A különböző országokba telepített emberek kilencven százaléka pedig azóta már újra Németországban van, így nincs értelme folytatni.

2017. október 1. 21:18

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Helmut Schmidt tárgyaiból rendeztek árverést Németországban Több mint 100 ezer euró bevételt hozott a Helmut Schmidt (1918-2015) volt német kancellár személyes tárgyaiból szombaton Hamburgban tartott árverés közölte az eseményt megrendező Stahl aukciósház.
A Fidesz egy dementor párt, ők a sötét erő Az LMP kongresszusán kiderült, mit tanult Szél Bernadett miniszterelnök-jelölt Orbán Viktortól, és hogy miért húzták magukra Ron Werbert, a szocialisták hirhedt kampánytanácsadóját. Aki egy nagyon érz...
Iskolákat építünk Kárpátalján? Gulyás Gergely fideszes frakcióvezető arról beszélt egy budapesti könyvbemutatón, akár magánegyetemek és magániskolák sorával is pótolja a magyar kormány a kieső ukrán állami intézményeket, ha életbe...
Már a NATO is cáfolja, hogy csökkent volna a migrációs nyomás A NATO elemzői is teljesen kizártnak tartják, hogy rövid távon csökkenjen a migrációs nyomás - emelte ki Kósa Lajos (Fidesz), az Országgyűlés honvédelmi és rendészeti bizottságának elnöke csütörtökön ...
A félrekezelt migránsválság miatt jártak rosszul Merkelék Idehaza is elemzések tucatjai igyekeznek megértetni, hogyan válhatott Németország harmadik legjelentősebb pártjává a bevándorlásellenes Alternative für Deutschland nevű politikai tömörülés.
Az AfD a félrekezelt migránshelyzet miatt tört be a Bundestagba Idehaza is elemzések tucatjai igyekeznek megértetni, hogyan válhatott Németország harmadik legjelentősebb pártjává a muszlim- és migránsellenes Alternative für Deutschland nevű politikai tömörülés.

Fidesz: A baloldalon semmi sem változik Ugyanazok osztozkodnak a hatalmi pozíciókon, akik mindig is osztozkodtak.
Gulyás Gergely: Gyakorlatilag megszűnt a nagykoalíció A Fidesz frakcióvezetője szerint az elhibázott menekültpolitika vezetett oda, hogy Németországban a radikális jobboldali párt az AfD 13-14 százalék körüli eredményt ért el a mai választáson
Jó éjt! Vasárnap Németországban választások lesznek, úgyhogy egy ottani zenekarral búcsúzom.
Németországban tilos lesz burkában vezetni A német parlament megszavazta, hogy nem lehet olyan öltözékben vezetni, ami részben vagy teljesen eltakarja az arcot.
Semjén Zsolt gondolatai a migrációról: Ha egyszer ide bejönnek, többet nem tudunk megszabadulni tőlük A miniszterelnök Bayer Zsolttal haknizó helyettese a Fidesz-KDNP pártszövetséget tartja a magyar történelem legsikeresebb politikai konstrukciójának.
Hackelésre hoztak létre egy új hivatalt Németországban A tervek szerint több száz etikus szakemberrel segíti majd a rendőrségek és a titkosszolgálatok munkáját.