Elütöttek egy kislányt Óbudán

Személygépkocsi ütött el egy kislányt vasárnap este Budapesten a III. kerületi Pünkösdfürdő utcában.

2017. október 1. 21:53

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Göncz Árpád unokája a Momentumban politizál Pénteken felavatták a két évvel ezelőtt elhunyt köztársasági elnök szobrát Óbudán, az eseményen Göncz unokája, Benedek Márton a hvg.hu-nak bejelentette, a Momentumban politizál.
Háztűz Óbudán
Elütöttek egy gyereket Óbudán A kislány kórházba kellett szállítani.
Október 6-án avatják fel Göncz Árpád szobrát Óbudán A szobor magánszemélyek, civilszervezetek és az önkormányzat segítségével készült el.
Fővárosi hatáskörben a "szovjet megszállás" Bús Balázs polgármester támogatja az emlékmű felállítását Óbudán, mégpedig a Duna-part közelében.
Budapesten járt a Deadpool rendezője

Milliárdokat hoznak a futóversenyek Több mint hárommilliárd forintot költöttek el Budapesten a futóversenyekre érkező külföldi vendégek és tizenöt százalékkal nőtt a versenyekre nevező külföldiek száma is. Míg a városban az autósok boss...
Art Market Budapest 2017: Kiemelkedő sikerrel zárt Közép- és Kelet-Európa vezető nemzetközi képzőművészeti vására Közel 30 ezer látogató, jelentős nemzetközi figyelem.
Freddie-ből csak egy volt interjú a Queen dobosával, Roger Taylorral November 4-én Budapesten a Papp László Budapest Sportarénában koncertezik a Queen+Adam Lambert produkció. Az eredetileg négyfős Queen ma már csak három tagból áll: Adam Lambert mellett a két alapítót...
Friss képek: nagy baleset a fővárosban Összeütközött két személyautó vasárnap este Budapest IX. kerületében, a Soroksári út és a Haller utca kereszteződésében.
Tárlattal és előadással várja a látogatókat a Hungarikum Élményház Interaktív kiállítás és színházi előadás is várja az érdeklődőket a Hungarikum Élményházban Budapesten.
Budapest az unió nélkül is szabályozza az élelmiszerek kettős minősége okozta helyzetet - a nap hírei Egy év haladékot kap a CEU a kormánytól, amely a felsőoktatási törvény módosítását kezdeményezi. Az iráni atomalku felmondását helyezte kilátásba az amerikai elnök.