Sírva beszélt a népszavazásról a Barcelona hátvédje

Büszkébb vagyok a katalánokra, mint valaha - mondta könnyek között Gerard Piqué, akinek ez volt a legrosszabb élménye labdarúgóként. Lehet, hogy nem játszik többet a spanyol válogatottban.

2017. október 1. 21:57

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Karc FM: katalán népszavazás után mi lesz veled FC Barcelona?
Sztrájkolnak Katalóniában Üresek az iskolák és a hivatalok is Katalóniában. A katalánok a rendőrség agresszív viselkedése miatt tiltakoznak sztrájkkal. A tömegközlekedési eszközök is csak délután 5-8-ig járnak, de több utat is...
Piqué, takarodj - botrány a spanyol válogatott edzésén A Barcelona katalán védőjének nekiestek a szurkolók. Félbeszakadt az edzés.
A Barcelona játékosa érdekes állapotban Gerard Deulofeu elképesztő táncba kezdett... Sat, 09/30/2017 - 22:52
11 pontot szórt volt csapata ellen Hanga Ádám Nyögvenyelősen ugyan, de győzött a Barcelona a spanyol bajnokság nyitómeccsén.
Elmondta Gera, mennyi évet focizik még Sikeres műtétet hajtottak végre Gera Zoltánon: a Ferencváros 38 éves labdarúgóját az a finn Sakari Orava és Lasse Lempainen specialista páros operálta meg Turkuban, akiknek korábban David Beckham, Mar...

Sporting Lisszabon - Barcelona 0-1 Videó Öngóllal nyert a Barcelona Portugáliában Wed, 09/27/2017 - 22:56
Jobban szeretik a labdát, mint a Barcelona Német, francia, angol, pláne egy skót klub simán túltesz a Barcán. De mi a helyzet az NB I.-ben?
Egy lépéssel közelebb a polgárháborúhoz a spanyolok kudarcot vallhat az EU Régi törésvonalak mentén eszkalálódik Madrid és Barcelona szembenállása. A hétvégén a katalán rendőrség elutasította a madridi ügyészség azon felhívását, hogy helyezzék magukat egy, az állam által kin...
Mégsem játszik úgy a Puskás, mint a Barcelona A Mezőkövesd legyőzése után azt mondta a csapat edzője, hogy a katalánokéhoz hasonló stílusban játszanak.
Két öngól is kellett a Barcelona hatodik győzelméhez Suárez lett a második uruguayi, aki átlépte a száz La Liga-meccses álomhatárt a katalán csapatban.
Különösen pikáns meccs vár Hanga Ádámra Jövő héten startol a spanyol bajnokság, a Barcelona hazai pályán kezd, egy különleges ellenfél ellen.