Reggel metsző hideg, délután 20 fok lehet

Gyengén felhős idő valószínű.

2017. október 1. 23:22

A cikk folytatása...Friss hírek
Lungo dromos roma önkormányzati képviselőket hallgattak ki gyanúsítottként Az ORÖ volt megyei irodái nagyrészt a képviselők lakásain működtek havi 450 ezer forintért.
Tisztáznák végre az alcsúti juhász halálának körülményeit Kedden folytatódik a bírósági eljárás, amely tisztázhatja, hogyan halt meg az Együtt alcsútdobozi polgármesterjelöltje az önkormányzati választás előtti este.
Ab: Mulasztásos alkotmánysértés történt, mert hiányos a földalap vagyonáról szóló szabályozás Az LMP-s Sallai R. Benedek valamint más ellenzéki képviselők fordultak Alkotmánybírósághoz a földalap vagyonának ügyében. Az Országgyűlésnek jövő május végéig kell pótolnia a jogszabályi hiányosságokat.
A patakba is jut Kőszegen a kézbesítésre váró levelekből Nagyon kevés a postás. A helyiek szerint volt, hogy a patakból kerültek elő küldemények.
Különös cég biztonsági őre verte meg az Index újságíróját a KFC-ben Szabó Zoltán videót készített, miközben verték, két őrzővédő cég neve is látható a felvételeken, az egyik nagyon furcsa.
Migránsokat utasítottak ki Belgiumból Legalább tíz migránst állított elő a belga rendőrség a brüsszeli Gare du Nord pályaudvar közelében található Maximilien parkból, ahol hónapok óta több száz illegális bevándorló táborozik

Top hírek:
Eltűnt a 66 éves Grófné Hallai Márta Egy kórházból sétált ki, egy napja nem találják.
Ágika finom lelke
Már az egyetemi rangsorban is tarolnak az oroszok A feltörekvő európai országok és a közép-ázsiai államok felsőoktatási intézmények között hét magyar van a top kétszázban, a legjobb eredményt a Szegedi Tudományegyetem érte el.
Mordori eget festett London fölé az Ophelia hurrikán - fotók Elsötétült az ég London felett hétfőn, miután az Ophelia hurrikán trópusi levegőt és szaharai homoktömeget sodort a város fölé.
Ezt az alkalmazást érdemes letölteni, az életét is megmentheti Új mobilalkalmazást indítottak az Újraélesztés Világnapján.
Závecz: A Fideszben él a félelem Méghozzá attól tartanak, hogy az ellenzéki szavazók egységesen lépnek fel, és az egyéni körzetekben ugyanarra a jelöltre szavaznak. A közvélemény-kutató szerint a Fidesz szeretné felfűteni a táborát.