Hogyan fog gyógyulni a magyar?

2017-re eldőlt, egy mostani 40 évest már nem a magyar állami egészségügy fog meggyógyítani. Nem (csak) azért, mert az állam egyre kevésbé és egyre egyenetlenebb színvonalon látja el feladatát az...

2017. október 2. 9:43

A cikk folytatása...Friss hírek
Alig találnak jelentkezőt, aki az Alexandra helyére költözne Nem sikerült még bérlőt találni a Párisi Nagyáruház legtöbb területére, amelyet korábban az Alexandra bérelt. A főváros egyik leghíresebb kávézója viszont újra kinyithat.
Őrült nagy pénzköltést jelentett be a JP Morgan A Trump-adminisztráció adócsökkentéséből származó évi mintegy 4 milliárd dolláros megtakarításának ötszörösére rúgó, 20 milliárd dolláros befektetési tervet jelentett be a JP Morgan. A több mutató...
OTP-részvényeket adott el az igazgatósági tag OTP-részvényeket adott el a bank igazgatóságának tagja, Baumstark Mihály. Tegnap, tőzsdei forgalomban összesen 10 ezer darab részvényt értékesített 11 256 forint / darab átlagáron, vagyis összesen...
Rétvári szerint 2019 végétől járnak majd emeletes vonatok Vácra Egyelőre tizenegy darab emeletes motorvonat érkezik a Stadlertől, várhatóan jövő év közepén. Egyszerre majdnem 800 utas fér fel egy ilyen szerelvényre és elsőként a váciak ingázását könnyíthetik meg az újítással.
Equilor: vonzóak a magyar részvények A 2009 óta tartó részvénypiaci rali utolsó szakaszához értünk az Equilor legfrissebb, 2018-as kilátásokat összefoglaló jelentése szerint. A közel tízéves emelkedő trend már az idei évben megfordulhat...
Az uniós támogatásoknál sokkal több profit megy ki Magyarországról A külföldi cégek tudatosan alacsonyan tartják a magyar béreket.

Top hírek:
Érdekes ötlettel állt elő Rupert Murdoch pénzt kérne a Facebooktól A sajtómágnás azt várná el a Facebooktól és a Google-tól, hogy fizessenek a sajtóorgánumoknak.
Miért lázadnak a pénz miatt a milliomos teniszezők? Nem csak ismertséget, hanem tízmilliókat is nyert Fucsovics Márton azzal, hogy a nyolcaddöntőig jutott az Australian Openen. De a teniszezők többsége csak álmodhat arról, hogy egy fillért is viszontlásson abból a pénzből, amit a sportba befektet.
Mintha átok ülne a szállodán, amely körül Tarjányi és Demján neve is felbukkan Többen is százmilliókat buktak a szentesi Petőfi Szálló felújításával, tucatnyinál is több per kíséri az impozáns épület rendszerváltás utáni történetét, az egyikben a Zoom.hu-tulajdonos Tarjányi Péter neve és Demján Sándor cége is felbukkant.
A versenyképesség növeléséhez szükség van a bérterhek csökkentésére Az adóterhek közel azonosak az uniós átlaggal.
Felfelé javította a világgazdaság növekedési előrejelzését az IMF Felfelé javította a világgazdaság idei és jövő évi növekedésére vonatkozó becslését a Nemzetközi Valutaalap (IMF) a világgazdasági kilátások (World Economic Outlook, WEO) című kiadvány soros frissítésében, amelyet hétfőn tett közzé.
Szombaton folytatódik A Dal 2018 Szombaton folytatódik A Dal 2018: a közmédia dalválasztó showjának második adásában tíz előadó lesz látható és hallható élőben a Duna televízióban.