Ryan Gosling fergeteges szkeccsben alázta porig az Avatart

A színész volt a szezonindító Saturday Night Live házigazdája, és az este legnagyobb poénja messze ez a pár perces videó volt.

2017. október 2. 10:48

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Sonic Forces - bármikor válthatunk a hősök között A Sega friss kedvcsinálókkal és egy kis információval jelentkezett a Sonic Forcesról. Kiderült, hogy a Rental Avatar egy olyan funkció, amellyel bármikor lecserélhetjük egyedi karaktereinket a más ját...
Újabb nagy visszatérő az Avatar 2-3-4-5-ben Parker Selfridge is benne lesz az Avatar-folytatásokban.
Ryan Gosling szerint Weinstein egy rendszerszintű probléma szimbóluma A színész egy Twitter-bejegyzésben ítélte el a szexuális zaklatással és erőszakkal vádolt filmmogult, akivel már többször dolgozott együtt.
Újabb nagy név csatlakozott az Avatar folytatásához Kate Winslet is benne lesz az Avatar 2-ben.
Reggeli tv-műsorban csípett be Ryan Gosling és Harrison Ford A két színész együtt verhetetlen, de a műsorvezetőnőt sem kell félteni.
Harrison Ford és Ryan Gosling röhögőgörcsöt kapott interjú közben - videó Próbálja meg faarccal végignézni ezt a műsort, úgysem fog menni.

Nyugodtan nézze meg a Szárnyas fejvadász 2049-et, nem rontották el A jövő továbbra sem fényes, de azért van remény. Nagyon jó lett a kultfilm folytatása. Ryan Gosling lejátssza Harrison Fordot.
Szürreális élmény Harrison Ford és Ryan Gosling közelében lenni Gyerekkorunk hőse mellettünk viccelődik, zsömlét trancsíroz, és válaszol a kérdéseinkre.
Harrison Fordnak nem jutott eszébe Ryan Gosling neve. A reakció zseniális! Elpoénkodták az egészet
Ritka pillanat: Ryan Gosling és Eva Mendes kézen fogva az utcán! Legalább tudjuk, hogy nem válnak.
Ryan Gosling tréfát űz magából Ryan Gosling, a Kaliforniai álom főszereplője vezette az amerikai Saturday Night Live show új évadának premieradását, és Ryan nem félt attól, hogy megvillantsa szórakoztató oldalát. Több ízben is kifi...
Ezért hord G betűt Ryan Gosling a nyakában A színész múlt szombaton részt vett egy sajtóvetítésen, ahol a legújabb filmjét, a Szárnyas fejvadászt mutatták be. A sztárral Návai Anikó, magyar újságírónő (a Golden Globe bizottság egyetlen női tag...