A nap fotója Hamupipőke ExperiDance módra

Az ExperiDance az ismert Hamupipőke történetet tánc- és mesemusicalként állította színpadra legújabb nagyszabású és látványos produkciójában, a Cinderellában. Fotógaléria. [...] Bővebben!

2017. október 2. 12:02

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Társasjáték-, animációsfilm-nap, Hamupipőke: hétvégi családi programok A Hamupipőkét pedig egy igazán különleges előadásban nézhetitek meg!
Cinderella musical a RAM Colosseumban - Jegyek és szereposztás itt! Az ismert Hamupipőke történet ezúttal ősi tartalmi formájában, de az ExperiDance saját felfogásában, tánc- és mesemusicalként kel életre. Az alkotók visszalépnek az eredeti történethez, kiegészítve a...
Hamupipőke mobilja Az élet nem habos torta. Egy brit illusztrátor ezt olyan komolyan vette, hogy Disney figuráit 2017-be rajzolta, hogy ők is rájöhessenek.
Pokorny Lia: Olyan ez a darab, mintha eleve nekem írták volna A Dolgok, amikért érdemes élni próbáinak finisében osztotta meg a gondolatait a darabról és az előadásról Pokorny Lia, aki a közelmúltban arc és homloküreg-műtéten esett át.  [...] Bővebben! ...
Hevér Gábor: Ez a szakma idegrendszer kérdése A Vígszínház színésze a filmezés elszalasztott lehetőségeiről, a toleranciáról és arról is mesélt a HVG-nek adott interjújában, miért maradt a Vígszínházban. [...] Bővebben!
Októberben Nagyvárad lesz a néptánc fővárosa Négy nap, hat előadás, százharminc táncos október 12. és 15. között Nagyváradon, az Erdélyi Magyar Hivatásos Néptáncegyüttesek Találkozóján. [...] Bővebben!

Ilyen volt a dráMA 9 Egy székelyudvarhelyi fesztivál nagy pillanatai Pillanatok előadásokról, színészekről, hangokról, képekről, beszélgetésekről, személyekről és személyiségekről, de legfőképpen ezek találkozásairól. Fesztiválbeszámoló. [...] Bővebben!
A gyerekeknek hozzák a papírformát Szeptember 30-án, szombaton, 15 órakor látható először a Kolibri Színházban A Mi újság? c. 3-6 éveseknek szóló darab, melynek főszereplője a papír. [...] Bővebben!
Állás Technikust keres a Gólem Színház A budapesti független társulat betanított technikusi munkakörben, teljes állásra keres munkatársat. [...] Bővebben!
Számomra groteszk dolog jegyet árulni egy előadásra, ami még nem is létezik Varsányi Péter egy fiatal ámokfutó önéletrajza alapján írta és rendezi A megtorlás napja című színházi nevelési előadást a TITÁNium pályázat egyik győzteseként. Interjú. [...] Bővebben!
Eltűnt idők nyomában Szeptember végén megnyílik Korniss Péter életmű-kiállítása a Magyar Nemzeti Galériában. [...] Bővebben!
Zsótér Sándor egy Jean Genet darabot rendez a Maladype Színházban Balázs Zoltán a III. Richárd után egy újabb Zsótér rendezésben lép színpadra. A Balkont október 3-án mutatják be a Maladypében.  [...] Bővebben!