Civilekről ír a Facebookon Dragomán György, Péterfy Gergely, Kiss Tibor Noé, Nyáry Krisztián, és még számos hazai író

Összesen két tucat hazai író jegyzi a Civilekről író oldal felhívását.

2017. október 2. 13:10

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Egyre nagyobb szerepük lesz a Soros-szervezeteknek a választás közeledtével Boros Bánk Levente szerint a demokráciaféltést fogják alkalmazni a Soros-civilek.
A civilek kitiltása után fogalmunk sem lesz róla, mi történik a börtönökben A környező országokban épp a magyar modell alapján indult olyan börtönellenőrző civil program, amit most megszüntetnek. Azerbajdzsánra fogunk hasonlítani ezentúl, miközben a börtönökben egyre szigorúb...
Elhallgatott a börtönrádió nem kellenek a civilek A börtönrádiók a múlt héten országszerte elhallgattak, miután a Börtönrádiónak helyet adó mindhárom büntetés-végrehajtási intézet azonnali hatállyal felmondta a rádiót működtető Adj Hangot Egyesülett...
Mégsem tüntet közösen az ellenzék október 23-án Nyolc párt vett volna részt a tüntetésen, amit a Közös Ország Mozgalom szervez, de elkezdték egyesével lemondani. Gulyás Márton azt mondja, a civilek azért megtartják a demonstrációt.
Fegyverrel fenyegették a csatornapénzért küzdő civilek vezetőjét Fegyveres fenyegetést kapott egy civil szervezet elnöke, aki azért küzd, hogy kifizessék a lakosoknak a csatornaépítésből visszajáró pénzt.
Ugandai lázadók lefejeztek több civilt a Kongói Demokratikus Köztársaságban A civilek éppen az összecsapások elől próbáltak elmenekülni.

Terrorveszélyt lát az FBI a rendőri erőszak miatt megerősödött fekete aktivista mozgalomban Felforgató terrorista civilek! Ezt most kivételesen nem Németh Szilárd, hanem az FBI mondja a fekete mozgalmakról.
Egyiptomban melegeket tartóztatnak le, a jogvédők tiltakoznak Szeptember vége óta 57 embert vettek őrizetbe a hatóságok helyi civilek közlése szerint.
Háborús bűnösök a menekülteket segítő civilek Tarlós biztonságpolitikai szakértője szerint A jelek szerint kissé túltolták a kormánypropagandát a Mészáros Lőrinc tulajdonában álló Echo TV-ben, legalább is az ott megszólaló szakértő biztosan.
Harcosabbak lennének a civilek, de még nem tudják, mit kezdjenek a Jobbikkal Milyen szerepet vállalhatnak a civil szervezetek a választási kampányidőszakban? erre a kérdésre keresték a választ az érintettek egy háttérbeszélgetés során. Abban egyetértés volt a civilek között...
Több tízezer civil rekedt egy ostromlott iraki városban És ha ez nem lenne elég, a civilek az Iszlám Állam harcosaival vannak összezárva.
Szakadékba zuhant a turista 7 méteres árokba zuhant egy turista Bakonyban. A Római fürdő néven ismert területen szinte havonta történnek balesetek, mert a túrázók nem a megfelelő felszereléssel próbálnak meg feljutni a barlangh...