Világszínvonalú fejlesztés a Molnál

Elköltözik az olajtársaság.

2017. október 2. 13:16

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
A Molnál pályázhatnak a startupok Prototípussal rendelkező startup cégeknek hirdet programot a Mol-csoport, a nyertes pályázók a MOL kiskereskedelmi infrastruktúráján és vevőkörén tesztelhetik megoldásaikat

Friss hírek
Profitot realizált Amerika Vegyesen zártak kedden a New York-i értéktőzsde irányadó mutatói.
Minden hetedik új lakás átadása csúszásban van A lakásépítéseket magában foglaló épületépítéseknél 46,8 százalékos volt a növekedés augusztusban. A lakásépítési kedv tehát továbbra is erős, ám a lakopark.ingatlan.com adatai szerint a társasházfejlesztések 14 százalékánál már 1-2 negyedévvel ki kellett tolni az átadási határidőt.
Az özvegyi nyugdíjra jogosult is kérheti a munka után járó fél százalékot A nyugellátás mellett munkát végzők közül csak kevesen tudják, hogy egy 2007-ben életbe lépett jogszabály értelmében jogosultak nyugdíjuk kiegészítésére - nyilatkozta Varga Gyuláné adószakértő a Magyar Nemzetnek.
A kobalthiány miatt nem lesz egyhamar elektromos autód? A Volkswagen megpróbálta hosszú távon bebiztosítani kobaltellátását az elektromos autókhoz, és kudarcot vallott. A lítium fogyása miatt is gyakran aggódnak. Lehet, hogy a nyersanyaghiány fogja alaposan lelassítani az elektromos autók elterjedését? Nem biztos. Látott már hasonló ijedelmet az autóipar, de hamar túltette magát rajta.
A szociális hozzájárulási adó csökkentése önmagában kevés a versenyképesség növeléséhez Hazánkban a harmadik legmagasabb a bérek adóterhelése (48,2%) az OECD államok között, és ez egyértelműen rontja a gazdaságunk versenyképességét. Így üdvözölni kell még a legkisebb lépést is, ami a probléma megoldása irányába mutat. Ugyanakkor Zara László, az Adótanácsadók Egyesületének elnöke szerint kétséges, hogy a most bejelentett a tervezetthez képest 0,5%-kal nagyobb szociális hozzájárulási adó csökkentés, valóban hatékonyan járul-e hozzá a cél eléréséhez.
Hárommilliárdot hagytak itt a futók Tizenöt százalékkal nőtt a három nagy budapesti futóversenyre nevező külföldiek száma, akik több mint hárommilliárd forintot költöttek el a városban, ebből kétmilliárdot a múlt hét végén - tájékoztatta a Világgazdaságot Kocsis Árpád, a Budapest Sportiroda (BSI) ügyvezető igazgatója.

Betelt a pohár a Molnál bíróságra mennek A partnerek nem egyeztettek megfelelően az olajvállalattal.

Top hírek:
Nem találja az irányt Európa Vegyesen indítottak a vezető nyugat-európai tőzsdemutatók kedden.
Már kongatják a románoknál a vészharangokat A román gazdaság első ránézésre megállíthatatlanul száguld, a felszín alatt azonban egyre aggasztóbb kép rajzolódik ki. A külső és belső egyensúlyi helyzet romlása miatt fenntarthatatlan a GDP elmúlt...
Beelőzi Tarlóst és a BKK-t egy vidéki város az e-jegyekkel Az országban elsőként a debreceni közösségi közlekedésben vezetik be az elektronikus jegyrendszert.
Akár fél évet is csúszhat az új társasházak átadása Munkaerő- és kapacitáshiány van az építőiparban.
Meglepően sok magyar adakozik A magyarok háromnegyede adományozott az elmúlt évben, ami nemzetközi összevetésben is jó arány. A civilszervezetek támogatásakor a megkérdezettek szerint döntő szempont a szimpátia és maga a kérés, hogy adományozzunk, míg az elmúlt évek közéleti vitáinak az adakozási kedvre nincs érdemi hatása derül ki a Human Dialog és az Emocionális Marketing felméréséből.
Az építkezések hetede csúszásban van Erős a lakásépítési kedv, de a társasházfejlesztések 14 százalékánál már ki kellett tolni az átadási határidőt.