Francia késelő: többet tudunk a támadóról, mégsem tudjuk, ki ő

Hét különböző személyazonosság alatt élt, nehéz megtalálni, melyik az igazi.

2017. október 2. 13:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Csak idő kérdése, mikor tör ki a bitcoinláz Magyarországon Bár még kevesen vannak azok, akiknek már van bitcoinja és/vagy más kriptopénze, a többség azt tervezi, hogy beszáll a kriptopénzek világába - derült ki a Portfolio kedden megrendezett Öngondoskodás...
Egészen katasztrofális idő lesz hétfőn Nem csak hogy jelentős mennyiségű eső szakad a nyakunkba hétfőn, még viharos szél is lesz.
Lerántják a leplet: végre kiderül, ki ölte meg valójában Kennedy-t? Több ezer akta titkosítását oldják fel az Egyesült Államokban - ha Trump is úgy akarja, a JFK-gyilkosság is köztük lesz.
Leesik az állad: ennyit pénzt kaszált a legendás focista, Détári Lajos Egykor a világ legdrágább játékosának számított....
Megvan a döntés: elzavarják a katalán kormányt Sikerült megtalálni talán az egyetlen olyan megoldást, amivel van esély a polgárháborús állapotok elkerülésére: feloszlatják a katalán kormányt, új választásokat rendelnek el, de hangsúlyozottan nem függesztik fel az autonómiát. A függetlenségpártiaknak most dönteni kell: lázadnak, vagy egy valóban törvényes választáson próbálják meg megerősíteni az elszakadási szándékukat.
Minek megvenni, ha bérelni is megéri A kontinensen Németország számít lízingnagyhatalomnak, ahol a hitelezést már jócskán meghaladja a pénzügyi- és operatív lízing.

Top hírek:
Úgy tűnik, mást tesz és mást mond a kormány a vendégmunkások ügyében Letagadná a őket a menekültellenes kampány miatt?
Jó irányba mozdultak a befektetők Miközben szeptemberben újra hatezer milliárd forint fölé emelkedett a befektetési alapokban elhelyezett vagyon, jelentősen megváltozott a megtakarítók által kedvelt befektetési alap kategóriák sorrendje. A favorit egyértelműen a vegyes alapok, miközben a pénzpiaci és kötvényalapok vagyona egyre zsugorodik tájékoztatott a K&H.
3000 pék hiányzik, de nem ettől drágul a bevásárlás A munkaerő hiány miatti ár növekedést kordában tartja az erős piaci verseny, de véget ért Európában és Magyarországon is a nulla infláció időszaka.
Összeül a NATO már az időpont is kiderült Bőven lesz téma a jövő nyári csúcson.
Érettségizik a gyerek? Kiszámoltuk, mennyibe kerül ez a családnak Több százezer forintba is kerülhet a középiskola utolsó éve annak, aki magántanárhoz járna, nyelvvizsgára készül, közben pedig a szalagavatót és az érettségi bankettet sem szeretné kihagyni.
Ellenfél nélkül is megvívta újabb csatáját Orbán Brüsszelben Ha már nem volt mi miatt tiltakozni, sorosozott egy jót a miniszterelnök.