80 százalékos áremelés a Postánál

Jelentősen drágult a csomagautomata szolgáltatás ára.

2017. október 2. 13:06

A cikk folytatása...Friss hírek
A DAL 2018 A Duna Médiaszolgáltató Nonprofit Zártkörűen Működő Részvénytársaság 2018-ban ismét részt vesz a minden évben több mint 100 millió nézőt vonzó Eurovíziós Dalfesztiválon. A Lisszabonban megrendezendő verseny májusi elődöntőit és döntőjét a Duna csatorna élőben közvetíti.
Fellépési lehetőség a SWEET BUDAPEST - téli fesztivál és karácsonyi vásáron a városháza parkban Felhívás amatőr és profi együttesek, egyéni fellépők, valamint zeneiskolák és művészeti intézmények növendékei számára.
Hatalmas fordulat Trumptól, a gazdagokat is megadóztatná Új, a tehetősebb réteget célzó felső adókulcs bevezetését támogatja Donald Trump - derült ki a Fox News-nak adott elnöki interjúból. Ez komoly fordulatként értékelhető az adópolitikában. ...
Mutasd meg, írd le, alkoss! Az Erzsébet a Kárpát-medencei Gyermekekért Alapítvány csoportos és egyéni "Kreatív” pályázatot hirdet mindazok számára, akik 2017-ben ott voltak a zánkai vagy a fonyódligeti Erzsébet-táborok tavaszi, nyári vagy őszi turnusaiban, illetve a Napközi Erzsébet-táborokban.
Édes hazám! Kipróbálnál valamilyen egyedi, különleges alapanyagot egy alkotáshoz? Szereted a képzőművészetet? Te vagy a mi emberünk! Hozz létre olyan alkotást kockacukorból, ami igazán látványosan szimbolizálja Magyarországot!
Rengeteg a jófej magyar: ennyien adományoznak közülünk Jól öltözött vagy és városban laksz? Akkor köztük lehetsz....

Durva áremelés a postánál Több rekesz lesz a 10 legforgalmasabb csomagautomatánál.

Top hírek:
Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával / GINOP-3.3.3-17 Online kormányzati, közigazgatási és e-egészségügyi szolgáltatások terjedésének és a digitális jólét megteremtésének elősegítése országos, illetve helyi civil és szakmai szervezetek támogatásával
Így alakul kereskedelmi forgalmunk Szerbiával A magyar-szerb kereskedelmi forgalom alakulása, 2007-2016; behozatal; kivitel; milliárd forint
Iskolapad újratöltve - Második esély programok támogatása / VEKOP-7.3.5-17 A vidék népességmegtartó képességének javítására, a vidékről történő "minőségi elvándorlás” megakadályozására.
Holnapra is riasztást adtak ki Kedden ugyan a szél viharos fokozat alá mérséklődik, de így is több megyére érvényben van riasztás.
Egy milliárdos így buktatná meg Trumpot Egy demokrata-barát amerikai milliárdos reklámkampányt indít Trump elnök megbuktatására.
Magyar Fotóművészek Szövetsége Fotográfiai ösztöndíja A Magyar Fotóművészek Szövetsége ösztöndíjprogramot hirdet a felsőoktatásban tanulók részére.