Eltűnik több hazai tévécsatorna, ma nézheti őket utoljára

Két ismert csatorna helyén indul el kedden a Sony két új tévécsatornája, de egy zenetévé is megszűnik.

2017. október 2. 15:40

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Megtanult magyarul a PlayStation 4, és nem ez az egyetlen újdonság Hosszú évek várakozását váltotta a napokban valóra a Sony, az új rendszerszoftvernek hála végre magyar nyelv is beállítható a PlayStation 4 gépeken. Persze ez csak egy újítás a sok közül.
A Paramountnál kötöttek ki a Sonic-film jogai Úgy néz ki, a Sony Pictures elengedte az élőszeplős Sonic the Hedgehog-filmet, ám az adaptáció mégis megszületik, lévén a Paramount Pictureshöz kerültek a jogok. A tervek szerint 2019-ben várható a pr...
Gran Turismo Sport - belekóstolhatunk a demóba A Sony bejelentése alapján jövő héten limitált ideig mindenki kipróbálhatja a közelgő Gran Turismo Sport demóváltozatát. Egészen pontosan október 9-től három napon keresztül nyúzhatjuk a próbaverziót.
Módosítja telefonjainak külsejét a Sony A várható változtatásokat a cég is megerősítette, valóban búcsúzik az OmniBalance.
A Rockstar négy klasszikus játéka jön PlayStation 4-re A csapat eddig is lelkesen költöztette PS2-es játékait a Sony modern konzoljára, de hamarosan egy újabb adagot kapunk.
Februárban dizájnt válthatnak a Sony Xperia készülékek A Sony sok év után nyugdíjazza a mára elavulttá vált OmniBalance dizájnt.

Friss designnal jönnek az új Sony telefonok A 2013 óta szinte változatlan formatervet váltja hamarosan egy gyökeresen új dizájn.
Íme, a PlayStation Plus októberi kínálata Az október Games With Gold után a Sony is bemutatta a PlayStation Plus-előfizetőinek kínált ingyenes játékok listáját, ami ezúttal kicsit erősebbnek tűnik. A hajtás után megleshetitek, mit is kaptok!
És azt tudtad, hogy ma van a világvége évfordulója? A Sony negyedik alkalommal rendezi meg a The Last of Us világvégének születésnapját, az Outbreak Day csodás ajándékokat jelent.
Gran Turismo Sport - ilyen a kompetitív versengés Nem olyan régen, a Tokyo Game Show keretein belül rendezett a Sony - négy japán versenyző között - egy élő futamot a Gran Turismo Sportban. A kompetitív versenyt a méltán híres suzukai pályán bonyolít...
Remekül teljesít a PlayStation VR Úgy tűnik, hogy a Sony-nak eddig nagyon megérte beszállni a virtuális valóság őrületbe.
Eszelős partiarcot csináltak Nyúl Péterből Beatrix Potter kedves mesehőse bevadul a Sony élőszereplős filmváltozatatában. Itt az első trailer.