Már az RTL Klub sem a régi: októberben arculatot vált a csatorna

Az arculatváltást a 20 éves szülinapra időzítették.

2017. október 2. 15:56

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Marad a luxusmagazin műsorvezetője az ÉNB egykori szépsége A második évadban is az Éjjel-nappal Budapestből megismert Kovács Dóra vezeti az RTL Klub luxusmagazinját, a High­Life-ot, amely hetente jelentkezik a csatornán. A tavalyi sikeres kezdet után 2017-ben...
Pataki Zitával ebédelt Tubi Ugyan ebédmeghívást nem kapott Tubi, a Bors szerkesztőségi négylábúja, de mégis az asztalnál kötött ki, mégpedig Pataki Zita mellett. Az RTL Klub időjósa a ClassFM székházában várta munkatársunkat és ...
Arculatot vált az RTL Klub Nemsokára másképp fogunk az RTL Klubra nézni.
Az RTL Klub sztárja borzalmasan megváltozott Tükörbe se mer nézni Sokak megdöbbenésére a vízimentő Gergő esett ki tegnap Survivorből, aki nincs jó passzban.
Meglepő, kinek kell távoznia az RTL Klub népszerű műsorából A Survivor mai adásában ismét búcsúznia kell egy versenyzőnek.
Markolóval rángatta a bombát egy munkás Budán Csak a szerencsének köszönhető, hogy nem robbant fel a bomba, amit hétfő este találtak Budapesten - közölte kedd esti Híradójában az RTL Klub.

Cetlin kérnek elnézést egy patikában a létszámhiány miatt Jelentkező sincs, nem hogy válogatni lehetne a legjobbak között - mondta az RTL Klub Híradójának annak a miskolci gyógyszertárnak a vezetője, amelyben türelemre kérik a vásárlókat a munkaerőhiány mia...
Majka nemet mondott az RTL klub millióira Stohl András távozásakor nehezen visszautasítható ajánlattal kereste meg a rapper-műsorvezetőt egykori csatornája tudta meg a Bors. A helycserés támadás nem sikerült, Majka maradt a TV2-nél.
Csak 13 ezer is lehet a lakbér a budai várnegyedben Nem mindenki tud olcsón ingatlan bérelni a várban - derült ki az RTL Klub Híradója szerint az Együtt által kikért dokumentumokból.
Ijesztően koszos a kórházi vécé? A fenntartó szerint előfordulhat Gusztustalan kórházi vécéket mutatott be az RTL Klub Híradója egy nézőjük videója nyomán.
Botka kedden vitázik a tévében Vonával Az RTL Klub asztalához ülnek le, hogy ütköztessék érveiket.
Sorsfordító lesz Balázs új RTL-es műsora Minden idők legnagyobb nyereményét fizetheti ki az RTL Klub persze csak ha sikerül A Fal című új műsorban a versenyzőknek elvinni a 100 millió forintos rekordnyereményt, ami túlzás nélkül megváltozta...