Paula és Paulina - 26. rész

 Paulina elárulja a nagy titkát Donatonak, a festőnek. Az új titkárnő érkezése felkavarja Paulinát, aki egyre jobban szerelmes Carlos Danielbe. Rodrigo kórházba kerül.

2017. október 2. 16:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Paula és Paulina - 38. rész Douglas Maldonado találkozik Paulával. Paulina új munkahelyén összefut Osvaldoval, a régi szerelmével. Kiderül, hogy a férfi, Paulina idős munkaadójához ment hozzá. Paulat egyre jobban frusztrálja, ho...
Paula és Paulina - 37. rész Carlitos emlékezete még mindig nem tért vissza. Paula egyre több ellentmondásba keveredik a régi viselkedése miatt. Carlos Daniel folyamatosan zaklatott Paula és Carlitos miatt.
Paula és Paulina - 36. rész Visszatér az igazi Paula a Bracho házba. A család és a személyzet úgy tesz, mintha nem tudnának semmit. Carlitos egyelőre a két idős hölgynél marad. Paulina először dolgozik az idős hölgynél, ápolókén...
Paula és Paulina - 35. rész Paulina munkát keres, hogy legyen pénze, és a barátnőjénél, Celianal lakik. Carlitost két idős hölgy találja meg, miután megszökik. Paula felhívja a Bracho házat.
Paula és Paulina - 34. rész Lehet, hogy Paulina végleg elment a Bracho házból. Paulina egy régi barátnőjénél húzza meg magát. Estefania és Carlos Daniel is beleolvas az igazi Paula naplójába. Carlitos megszökik otthonról.
Paula és Paulina - 33. rész Fidelina és Piedad mama biztosítják Paulinát arról, hogy akármi is történik vele, ők mindig mellette fognak állni. Paulina az éj leple alatt elhagyja a Bracho házat.

Paula és Paulina - 32. rész Carlitost hamarosan ismét meg kell operálni. Paulina egyre idegesebb. Úgy érzi, a család már kész tényként kezeli azt, hogy ki is ő valójában. Paula egyre közelebb van a visszatérés pillanatához.
Paula és Paulina - 31. rész Már az egész Bracho házban téma lett, hogy valószínűleg Paula nem is az igazi Paula. Rodrigo és Carlos Daniel találkozik Lucianoval, hogy fény derüljön az igazságra Paulaval kapcsolatban. 
Paula és Paulina - hétköznap 14.45 Ajánló - Paula és Paulina: hétköznap délutánonként 14.45-kor a TV2-n!
Paula és Paulina - 30. rész Rodrigo egyre biztosabb abban, hogy Paula nem az igazi Paula. Elhatározza, hogy csapdát állít neki. Paulina meglátogatja Douglas Maldonadot. Luciano találkozik Carlos Daniellel.
Paula és Paulina - 29. rész Carlos Daniel őrlődik a névtelen levél miatt. Luciano ismét zaklatja Paulinát telefonon. Douglas Maldonado áthívja magához Paulinát. Paulina szeretné, hogy a felépült Rodrigo ismét dolgozzon a Bracho ...
Paula és Paulina - 28. rész Verónica egyre kellemetlenebb helyzetbe kerül Carlos Daniel szerelmi ostromlása miatt. Gema valós ellenfelet lát az új titkárnő személyében. Luciano levelet küld Carlos Danielnek.