Halálbüntetés, kínzás és félelem járja át a Thomas, a gőzmozdonyt

Az ártatlannak tűnő animációs sorozat sötét oldalát egyre többen fedezik fel, és valóban ijesztő, milyen üzeneteket közvetítenek az anglikán lelkész által kitalált széria egyes történetei.

2017. október 2. 16:38

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Tan Dun, Thomas Quasthoff és 17 napnyi összművészeti feltöltődés Október 6-án startol a 26. CAFe Budapest Kortárs Művészeti Fesztivál, a régió egyik legfontosabb összművészeti eseménysorozata.
Kétgólos hátrányba került, mégis nyert a Ferencváros az OTP Bank Ligában A Ferencváros kétgólos hátrányból fordítva nyert 3-2-re a sereghajtó Balmazújváros otthonában a labdarúgó OTP Bank Liga 11. fordulójában. Thomas Doll legénysége sorozatban a negyedik bajnoki mérkőzésé...
Megszólalt az edzőváltás ügyében a Fradi vezetője Már most az Európa Liga csoportkörére érett a Ferencváros, és kitartanak Thomas Doll vezetőedző mellett - mondta Orosz Pál, a csapatot működtető gazdasági társaság vezérigazgatója.
10 millió dollárt vihetett haza az amerikai golfozó Justin Thomas nyerte a Tour Championship éves pontversenyét.
Tízezer műszak a pokolban Joe Thomas tizenegyedik éve, egyetlen játék kihagyása nélkül szolgálja az NFL egyik legrosszabb csapatát, a Cleveland Brownst, miközben újonc éve óta posztján folyamatosan a liga legjobbja. Soha nem v...
Könyörtelenül kihasználta a Honvéd hibáit Thomas Doll csapata A bajnoki címvédő otthonába látogató Ferencváros nagyszerű napot fogott ki.

Németország ellenzi a schengeni övezet gyors bővítését Németország nem akarja, hogy a közeljövőben új országok csatlakozzanak a belső határellenőrzés nélküli schengeni övezethez - jelentette ki Thomas de Maiziere német belügyminiszter.
Thomas Jefferson-szobor elbontásáért tüntettek Charlottesville-ben A függetlenségi nyilatkozatot író elnök is rabszolgatartó volt.
Fenomént látott a Fradiban Thomas Doll a Vasas ellen Érthető, hogy elégedetten nyilatkozott a kiütés után.
Menekültek olimpiai csapata: mi lett velük egy évvel Rió után? Jöttek, láttak és történetükkel inspirálták az egész világot. Tíz menekült sportoló egyetlen zászló alatt egyesült a riói olimpián, Thomas Bach NOB-elnök pedig a remény szimbólumának nevezte el őket. ...
Thomas Doll: Mindig az edző a hibás! A Ferencváros vezetőedzője szerint csak az edzőkön csattan minden Magyarországon.
Benedict Cumberbatch most Thomas Edison szerepében brillírozhat előzetes Edison és versenytársai elektromossági háborúját dolgozza fel a The Current War című film, amelyben a brit színész egy újabb buzgó géniuszt alakít.