Szíria meghiúsított egy IÁ-támadást

A rajtaütés célja a közép-szíriai Homsz tartománybeli asz-Szuhna város visszafoglalása lett volna.

2017. október 2. 17:43

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Szíria: a kormányerők megtisztítottak egy nagy területet a dzsihadistáktól Egy 1800 négyzetkilométeres terület szabadult fel a közép-szíriai Homsz városától keletre.

Friss hírek
Az utolsó vakáció - vasárnap 15.00 Ajánló - Szereplők: Queen Latifah, LL Cool J, Gérard Depardieu, Timothy Hutton, Giancarlo Esposito, Jane Adams, Alicia Witt
Láthatatlan történetek az állatvilágból Máté Bence lenyűgöző fotói olyan dolgokat mutatnak meg az állatvilágból, amiket a saját két szemünkkel sosem fogunk látni.
Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kilépésre vonatkozó kötelezettségvállalásait Nagy-Britannia tiszteletben tartja a kilépésre vonatkozó kötelezettségvállalásait, a bennmaradó uniós tagországok egyetlen fillért sem fognak veszíteni - jelentette ki Theresa May brit miniszterelnök Brüsszelben pénteken, az uniós tagországok kétnapos csúcstalálkozóján, miközben a bennmaradó 27 tagállam külön egyeztetett a kilépési tárgyalások állásáról.
4 csicsókás recept - krumpli helyett
8 trendi szín őszre - a lakásodba!
Tippeknek nőknek - férfiakról...

Visszafoglalt egy várost az Iszlám Állam Az Iszlám Állam (IÁ) terrorszervezet visszafoglalt egy várost a szíriai Homsz tartományban – írta a kormánypárti al-Vatan című lap szombat este

Top hírek:
28 migránst fogtak a románmagyar határ közelében A menekülteket a NagycsanádKiszombor határátkelőhely körzetében állították meg.
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
KDNP-s javaslatok a kívánt gyermekek megszületése érdekében A Kereszténydemokrata Néppárt szerint az óvodák, bölcsődék további fejlesztése, a családi otthonteremtési kedvezmény bővítése és a távmunka lehetőségének fokozott biztosítása egyaránt hozzájárulhatna a kívánt gyermekek megszületéséhez a következő időszakban.
Az ország felére figyelmeztetést adtak ki a tartós köd miatt - Reggeli hírexpressz Kezdje a napot a Hirado.hu híreivel!