Inter Japán Magazin író-újságíró pályázat

Az Inter Japán Magazin író-újságíró pályázatot hirdet a japán-magyar kapcsolatok és a két nép közötti szabad információ-áramlás erősítésére.

2017. október 2. 18:11

A cikk folytatása...Friss hírek
Egyetemisták álmodják meg a Zewa újdonságát A nedves toalettpapírok egyre gyakrabban jelennek meg száraz, gurigás társaik mellett a magyar háztartásokban. Egyidejű használatuk jelentős szerepet játszik személyes higiéniánk fenntartásában, egészségünk megőrzésében. Együttes tárolásukra azonban még nem született meg a tökéletes megoldás. A Zewa egyetemistáknak kiírt formatervezői pályázaton keresi a legkreatívabb és legpraktikusabb pályaművet, amely a tervezőasztalról akár sorozatgyártásba is kerülhet a közeljövőben.
A Budapest Maraton előtti órákra szervezték a metrópótlást Kemény napra készülhet vasárnap, aki autóba ül Budapesten. Előbb a reggeli pótlás okozhat fennakadást a 3-as metró teljes vonalán, majd futóverseny következik.
Az Aldi elárulta, hogy mit keresnek a legjobban a magyarok Fesztiválokon és a vizes vb-n nyitott ideiglenes boltokat az Aldi, most elárult
Az ár dönt majd arról, milyen terápiát kaphatnak a betegek Árversenyre kényszerítené az onkológiai szereket gyártó cégeket az egészségbiztosító. A betegek a túlélési esélyeik súlyos csorbításától rettegnek.
Az ALDI nyári slágerei: a banán, zsömle, és fogkefe A Grillzónákban közel 20 000 adag ételt készítettek az ALDI szakácsai a nyári fesztiválokon.
Túl sok a hazai megrendelés, leállította exportját a Mapei Csak így tudják kielégíteni a belföldi igényeket.

Top hírek:
Szijjártó új barátot talált Magyarországnak Egyebek mellett még templomfelújítást is tervez a kormány.
Erősödik a forint, elszálltak Mészáros Lőrinc cégei Jó napja volt ma a hazai tőzsdének, emelkedett az OTP és a Richter, emellett az elhíresült nagyvállalkozó papírjai közül a Konzum és az Appeninn. Nagyot ment a lengyel piac is, valamint a katalán függetlenség elhalasztása miatt a spanyol részvényeket is szépen vették. Jó formában a forint, a zloty és maga az euró is a dollárhoz képest.
Teljesen új névvel folytatja a magyar befektetők nagy kedvence Még maguknak a privátbankároknak sem volt idejük hozzászokni, hogy néhány hete új névvel, új arculattal megy tovább a Concorde Alapkezelő. A Concorde Értékpapír saját alapkezelőjének elindulásakor...
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Ilyen az ideális magyar pálinka Az ideális magyar pálinka: gyümölcsös az aromája; lágy, harmonikus; közepes alkoholtartalmú (40 fokos); magas alkoholtartalmú (50 fokos); gyomorban tüzet rakó; erős, torkot kaparó; alacsony alkoholtartalmú (30 fokos); A kutatást az NRC Marketingkutató és Tanácsadó Kft. készítette 18-49 évesek körében, 1000 fő megkérdezésével 2009-ben.
Jön a béremelés az Auchannál A munkavállalók átlagosan elérhető havi bruttó jövedelme 247 000 Ft lesz.