Németországban a CSU sürgeti a burka betiltását

Osztrák mintára teljes körű tilalmat sürget az arcot elfedő muzulmán női öltözékek, köztük a burka nyilvános viselésére Németországban az Angela Merkel kancellár vezette jobbközép CDU bajor testvérpártja, a CSU.

2017. október 2. 20:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Németországban körözött embercsempészt fogtak el a rendőrök Hajdúhadházán vették őrizetbe a 18 éves fiatalt.
Nógrádi: Ilyen gyenge nagykoalíció még nem volt Németországban Az új németországi nagykoalíciót megalkotni szándékozó mindhárom párt, a CDU, a CSU és az SPD is gondokkal küzd, ezért még bármi lehetséges a kormányalakítással összefüggésben - mondta a 888.hu-nak ny...
Naponta négy antiszemita bűncselekményt regisztráltak tavaly Németországban Naponta átlagosan négy antiszemita indíttatású bűncselekményt regisztráltak tavaly Németországban jelentette a Der Tagesspiegel című berlini lap vasárnap, kormányzati adatokra hivatkozva.
Elképesztő harcban a német milliárdosok Az Aldi alapító, Karl Albrecht néhány évvel ezelőtti halála után egy másik német diszkont-hálózat, a Lidl tulajdonosa, Dieter Schwarz lett Németország leggazdagabb embere. Az első helyét azonban nem s...
A kormányfő szerint 2022-re megszűnik Magyarország függősége az orosz gáztól - a nap hírei Németországban korábbi bejelentésével ellentétben mégsem tart igényt a külügyminiszteri posztra Martin Schulz. Megkezdődött a 23. téli olimpia a dél-koreai Phjongcshangban.
A bajor CSU elfogadta a koalíciós szerződést Elfogadta az Angela Merkel kancellár vezette Kereszténydemokrata Unióval (CDU) és a Martin Schulz vezette Német Szociáldemokrata Párttal (SPD) kidolgozott koalíciós szerződést a bajor Keresztényszociá...

Az idén 3,7 százalékos gazdasági növekedésre számít Magyarországon az Európai Bizottság - a nap hírei Nyomozást indított a hajnali metróbaleset miatt a rendőrség. Németországban megegyeztek a koalíciós kormány megalakításában a keresztény uniópártok és a szociáldemokraták.
Elképesztő, mekkorát sivalkodott a német muszlim közösség vezetője A Németországi Muzulmánok Központi Tanácsának (ZMD) elnöke egy keddi lapinterjúban elkezdett rettegni a Németországban tapasztalható muzulmánellenesség miatt és figyelmeztetett, hogy erősödik a rasszi...
A német kormány most az algériai zsidókat részesíti kárpótlásban Az izraeli média hétfőn arról írt: úgy döntött a német kormány, hogy kárpótlásban részesíti a náci Németország észak-afrikai uralma alatt üldözött algériai zsidókat.
Elképesztő pénzeket kapnak a migránsok Németországban Olyan családok is előfordulnak, akik havonta több mint 7 ezer eurót kapnak a német államtól.
Németország: Teljes mértékben vállaljuk a felelősséget a holokausztért A német külügyminiszter az új lengyel törvénymódosítás kapcsán nyilatkozott.
Félmillióan sztrájkoltak Németországban 24 órás sztrájkba kezdtek az ország legnagyobb szakszervezete, az IG Metall felhívására.