Németországban a CSU sürgeti a burka betiltását

Osztrák mintára teljes körű tilalmat sürget az arcot elfedő muzulmán női öltözékek, köztük a burka nyilvános viselésére Németországban az Angela Merkel kancellár vezette jobbközép CDU bajor testvérpártja, a CSU.

2017. október 2. 20:13

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Németország változóban van Kiderült, hogy a németek jelentékeny részének elérte a tűréshatárát a szövetségi kormány tehetetlensége a migránsválság kezelésé­ben.
Németország nem tud leállni: gyermeket fogadhatott örökbe az első meleg német házaspár Engedélyezte egy berlini meleg házaspárnak a nevelt gyermekük örökbefogadását a bíróság. A melegházasság bevezetése óta ez az első örökbefogadás az azonos nemű házaspárok esetében Németországban.
Alkut kötött Angela Merkel, évi 200 ezer menekültet fogadnak csak be A német kancellár megállapodott a CSU-val, így már könnyebben létrejöhet a jamaikai nagykoalíció.
Eddig ez a 15 válogatott jutott ki a 2018-as oroszországi vb-re Afrika: Egyiptom, Nigéria Ázsia: Irán, Japán, Dél-Korea, Szaúd-Arábia Észak- és Közép-Amerika: Mexikó, Costa Rica Dél-Amerika: Brazília Európa: Oroszország (házigazda), Belgium, Németország,...
Bizarr sormintát hagyott maga után Xavier vihar Németországban
Pokoli vihar tombolt Németországban Heten meghaltak Németországban, amikor lecsapott a Xavié névre hallgató vihar. Az orkánerejű szél megbénította a tömegközlekedést, tövestül csavart ki fákat a helyükről. Rémülten menekült mindenki, a...

Kivizsgálta Edward Snowden anyagait a német titkosszolgálat A dokumentumokban nincsenek "konkrét utalások" arra, hogy az NSA kémkedett volna Németország ellen.
Meglepően sokan megkérdőjelezik Németország egységét Egy friss kutatás szerint a bajorok egyharmada függetlenedni szeretne Németországtól. Ekkora arányt még sosem mértek Bajorországban.
Németországban is betiltanák a burka viselését A CSU német párt osztrák mintára betiltaná a muszlim viseletet.
Vendégmunkáshullám érte el Németországot a Nyugat-Balkánról Legálisan dolgozó nyugat-balkáni vendégmunkások tízezrei jelentek meg Németországban egy új szabály révén, amelyet a nemzetközi migrációs válság miatt vezettek be írta hétfőn a Die Welt című német la...
Helmut Schmidt tárgyaiból rendeztek árverést Németországban Több mint 100 ezer euró bevételt hozott a Helmut Schmidt (1918-2015) volt német kancellár személyes tárgyaiból szombaton Hamburgban tartott árverés közölte az eseményt megrendező Stahl aukciósház.
Szabó Krisztián: Nem számolgatok, de nem vállalok rizikót sem Európa-bajnoki cím dől el hétvégén Németországban: a ralikrossz-Eb Super 1600-as kategóriájának éllovasa második helyen áll a szombati kvalifikációs futamokat követően, megelőzve két kihívóját.