Kábel hever a vizesárokban

Órákig nincs internet, nem működik a telefon és nem lehet nézni a televíziót sem. A heves megyei Balaton Község lakói panaszkodnak erre. Van olyan vizesárok, amelyben kábel hever. Attól tartanak az ott élők, hogy ez életveszélyes lehet. ...

2017. október 2. 21:28

A cikk folytatása...



Friss hírek
Meglepődsz, mit művel Charlotte a kis Györggyel - A királynő szólta el magát Katalin és Vilmos gyermekei között megvan a hierarchia.
Szilágyi István fia: Apám tanított csajozni Szilágyi István fia napokkal ezelőtt tért haza a börtönből, ahol azért tartották fogva, mert bántalmazta az édesapját. Péter viszont úgy tűnik, nemhogy lenyugodott volna, újabb megdöbbentő nyilatkozatot tett.
Hajvágáson gondolkodsz? 10 extra nőies, félhosszú frizura, amit idén imádni fogsz Ezek a 2018-as év legdivatosabb félhosszú fazonjai.
Napi horoszkóp: A Kosokra rátör a szabadságvágy Az Ikrek meditáljanak egyet, a Rákok viszont ne vigyél túlzásba az elmélkedést. Napi horoszkóp!
Szakított párjával a TV2 műsorvezetője - A karácsonyt már külön töltötték Orosz Barbara most árulta el, hogy decemberben szakítottak szerelmével.
Nap képe - Egészséges reggeli

Top hírek:
Kisbabát vár a 46 éves színésznő - Hónapokig titkolta a terhességét Monica Potter Babapocakos fotóval tudatta az örömhírt.
Ennek a 140 fős falunak az egész világon nincsen párja: a turisták is a csodájára járnak Csehország apró, történelmi gyöngyszeme.
Plasztikáztatta arcát az X-Faktor mentora - Ezért változott meg a külseje Gáspár Laci nem először szánta rá magát a plasztikára.
A jelenet, ami nem került fel a lemezborítóra: mi történt a kép másik felén? Igor Lipchanskiy lerántja a leplet a kamerán kívüli történésekről.
Pénzt vagy éveket! - II. évad 14. adás 1. rész Kasza Gábor és Darai Andrea - vagyis Kasza Tibi bátyja és a műsorvezető felesége érkezett a Pénzt vagy éveket! stúdiójába, hogy minél több pénzt tudjanak megtartani a 10 millió forintból, amit persze jótékony célra ajánlanak fel.
Jason Statham A Piramisnak köszönhetően szerzett egy újabb magyar rajongót? Marci jól válaszolt a színésszel kapcsolatos kérdésre, és a labdák is a megfelelő rekeszekbe estek, így Zoli örömében megfogadta, megnézni Jason Statham filmjét.