Egy amerikai tanárnő remélte, Trump-szavazókat öltek meg Las Vegasban

A tanárnő a Las Vegas-i lövöldözésre reagálva írta bicskanyitogató bejegyzését.

2017. október 2. 21:58

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Elfogyott az útlevélpapír, ezért került Csád Trump tiltólistájára Az irodai logisztika hatása a világpolitikára.
Megint felfüggesztette egy bíró Trump beutazásos rendeletét Két nap alatt két bíró, csak Észak-Korea és Venezuela tiltása a jogos.
Trump legújabb beutazási tilalmát is elkaszálta a bíróság Ez már az elnök harmadik próbálkozása volt, hogy hat muszlim ország polgárait kitiltsa az USA-ból.
Trump: Kuba felelős a rejtélyes havannai hangtámadásért Az amerikai diplomatáknak maradandó halláskárosodást szerinte Kuba okozta. A hivatalos álláspont egyelőre nem ez.
A pornómágnás Trump ellen szervezkedik Larry Flynt, aki legfőképp a Hustler magazin kiadójaként ismert, egy egész oldalas reklámban buzdítja a The Washington Postban az embereket arra, hogy buktassák meg Trumpot. Ezért még pénzt is hajland...
De Niro: Trump, nem ülhetsz a padomra! Életműve elismeréseként névtáblával ellátott, saját padot kapott a Hudson River Parkban Robert De Niro. Az Oscar-díjas színész a park sztárvendégektől hemzsegő gáláján köszönte meg az elismerést: mélt...

Donald Trump egy lépésre került a rettegett döntéstől Donald Trump amerikai elnök nem mondta ugyan fel a 2015-ben Iránnal kötött többhatalmi atomalkut, de ennek megtétele csak a szenátustól függ.
Konzervatív fiatal vagy? Ezen az egyetemen tuti zaklatni fognak A Berkeley-ben lévő Kaliforniai Egyetemen megkeserítik azon fiatalok életét, akik nem a Demokrata Pártot támogatják vagy bármilyen módon kiállnak Donald Trump mellett.
Bepereli a hotelt és a fesztivál szervezőit a Las Vegas-i mészárlás egyik áldozata És a céget is, amelyik azt az eszközt gyártja, mellyel a merénylő átalakította a fegyvereit.
Las Vegas miatt indult per a válltámaszok gyártói ellen Az áldozatokat képviselő kereset gondatlansággal vádolja az eszközök gyártóit.
Az alelnök elviharzott az NFL-meccsről a tüntetők miatt, Trump megvédte A játékosok szerint Pence akciója megrendezett, tudatos provokáció volt 200 ezer dollár közpénzből.
Trump: csak egy megoldás lehetséges Csak egy megoldás lehetséges Észak-Koreával szemben, ezt írta az Egyesült Államok elnöke az interneten. Azt azonban nem árulta el, hogy pontosan mire gondol. Azt írta, az USA 25 éve tárgyal Észak-Kore...