Felhők, szél és záporeső lehet ma

21 fokig is kúszhat a hőmérséklet.

2017. október 2. 22:59

A cikk folytatása...Friss hírek
500 - Közös református-evangélikus emlékzsinat Közös zsinatot tart a Magyarországi Református Egyház (MRE) és a Magyarországi Evangélikus Egyház (MEE) a reformáció 500
Ha nem fut maratont, meneküljön a hétvégére Budapestről Ugyanis jókora forgalomkorlátozást jelentett be a futóverseny miatt a BKK. Szinte lehetetlen lesz közlekedni.
Orbán mákos patkóval ünnepli péntek 13-át
Építettek féket a bíróságok rendszerébe, de Handó Tünde át tudja vágni a vezetéket Nagy a tétje annak, hogy kik lesznek jövőre az új Országos Bírósági Tanács tagjai, ha ugyanis használnák a meglévő jogosítványaikat, ők lehetnének Handó Tünde OBH-elnök valódi főnökei. Ennek megfelelően nagy a harc a demokratikusan választott helyekért. Handónak viszont van egy eszköze, amellyel a számára kellemetlen jelölteket elgáncsolhatja.
Szijjártó Péter: Jogunk van eldönteni, kiket engedünk az országba Magyarország nem szabályozni, megállítani akarja a migránsáradatot, mondta a miniszter.
Úgy arcon vágott egy BMW-s egy Alfást, hogy orvoshoz kellett mennie Az M0-s felhajtójánál vesztek össze Szigetszentmiklósnál.

Top hírek:
Megújul a Bajcsy-Zsilinszky Kórház Új szakrendelőt is építenek mellé.
Balavány: Jézus üzent a magyar kormánynak! Nem most, hanem már régen. Illene végre odafigyelni rá.
Demszky a beduin módszerrel olívázik horvátországi házában videó Mindezt üzbég fejfedőben, amit a családja és a klíma miatt visel rendszeresen. Még a 4-es metróban is, amiről azt gondolja, háromszáz év múlva is állni fog, a 3-as metrót viszont nem tanácsolja a gyerekeinek, mert szerinte életveszélyes.
Megbukott a TEK átvilágításán az Orbánnal jó kapcsolatokat ápoló arab konzul Kockázatokat tárt fel a Terrorelhárítási Központ, amikor ellenőrizte Jordánia tiszteletbeli konzuljának hátterét.
Megér egy történeti áttekintést az Amnesty International lesorosozása A pártállamban és a rendszerváltás után is csak akkor nem piszkálta a hatalom a világ legrégebbi globális jogvédő szervezetét, ha az "ellenségeit" bírálta.
Összejött a támogatás, indul a portál: elveszti kettős látását a Mérce Tíz nap múlva indul a Mérce.hu, a blogból indult portál jelentette be a csapat az eddigi felületén.