A botrány segített? Szétkapkodják Mága Jennifer koncertjegyeit

Amióta a Facebookon üzenget egymásnak számos nagy múltú közéleti szereplő és Mága Zoltán, rohamosan fogyni kezdtek a jegyek lánya, Jennifer koncertjére.

2017. október 3. 8:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jennifer Garner smink nélkül szelfizett, a gyereki tehetnek róla, hogy ilyen lett Nagyon cuki hagyomány gyötörte meg a színésznőt
Megtalálták Jennifer Lopez elveszettnek hitt Puerto Rico-i rokonait A Maria hurrikán idején teljesen megszakadt velük minden kapcsolat. Az énekesnő a legrosszabbtól tartott.
Dagad a botrány Mága Zoltán lányának koncertje körül Továbbra sem csitul, sőt egyre nagyobb a balhé Mága Zoltán lánya, Jennifer gigakoncertje miatt, amivel kapcsolatban pár nappal ezelőtt csupán érdeklődés szintjén írt egy Facebook posztot Tereh István,...
Már Jennifer Lopez is az e-sportba fektet Maga J.Lo is azok között a hírességek között van, akik összedobtak 15 millió dollárt az NRG Esportsnak.
Jennifer Lawrence a Festetics-kastélyban tanulta meg használni a testét Kisestélyiben lejt az Operaházban, budapesti parkolóban randalírozik.
Jennifer Lopez az ikrei után is a világ legszexibb ruhájában megy az iskolába Miközben a Jenny from the Block 15 éves lett.

Gwyneth Paltrow inkább gőzölgesse csak a vagináját! A gonosz tweetek új epizódjában Paltrow mellett Jennifer Lawrence és Aniston is megkapták a magukét.
Tíz dolog, amit talán nem tudtál Jennifer Lawrence-ről Hamarosan hozzánk is eljut a kritikusokat és nézőket is megosztó anyám! és ennek okán szeretnénk közelebbről is megismertetni veletek Jennifer Lawrence-t.
Ő volt a Flashdance bombázója - Jennifer Beals így néz ki 53 évesen Jennifer Beals 50 fölött is fantasztikus formában van.
Hello Hollywood - Návai Anikóval - 22. adás  Jennifer Lawrence és Darren Aronofsky külön érkeztek a közös filmjük bemutatójára, de végre elérkezett a pillanat, és a nyilvánosság előtt is együtt fotózkodtak. A színésznő elárulta, hogy milye...
Jennifer Lopez nem tud semmit családjáról a Maria hurrikán óta Puerto Rico gyakorlatilag még talpra sem állt az Irma hurrikán puszítását követően, mégis szinte azonnal egy újabb pusztitó erejű trópusi ciklonnal
Jennifer Lawrence Jancsó Miklósért kampányol - szombaton az esti film ultán Návai Anikó ezúttal Julianne Moore-ral főzőcskézik, Halle Berryvel számítógépezik, kifaggatja Colin Firth-öt születésnapjáról, Judi Dench-t pedig arról, hogy miért zavarták ki egy forgatásról. De szó ...