Villámgyorsan hat fejfájás és fáradtság ellen: csak egy jégkocka kell hozzá

Keleti módszer, de nyugati kutatások is igazolták a hatást.

2017. október 3. 9:50

A cikk folytatása...Friss hírek
Álcák csapdája (Teljes film) Gyilkosság áldozata lesz Washingtonban az Egyesült Államok egyik szenátora. Az elkövetés módja arra utal, hogy egy egykori szovjet ügynök-legenda lehet a tettes...
Horoszkóp: Október 12., Csütörtök Halihó, Cosmo-lány! Kíváncsi vagy, mi történik veled ma? Csekkold le nálunk napi horoszkópodat október 12-én is!
Már csak 4 nap, és indul a harcosok küzdelme! A harcos benned él! Ninja Warrior Hungary hétfőnként 19.00-kor a TV2-n!
Viber matricák
Az 50 milliós játszma - 3. adás 1. rész Marianna és Renka érkezett úgy, hogy két kérdés után is megvolt még az 50 milliójuk. Hogy sikerült-e a továbbiakban is megtartaniuk ezt a szép összeget, kiderül a videóból.
Majka hastáncolni tanult! Nézd hogy hullámhozott Mr. Lover? Az 50 milliós játszma egyik játékosa, Szandi tanítgatta Majkának, miként kell hastáncolni...

Top hírek:
Megdöbbentő bejelentés az X-Faktorban - Kiszállt az egyik versenyző Még el sem indult az élő show, máris távozott egy versenyző.
45 évesen apa lett az NSYNC énekese - Tündéri babafotóval tudatta az örömhírt Chris Kirkpatrick öt éve vette feleségül szerelmét, aki egy kisfiút szült neki tegnap.
Emlékszel Acél Rékára? A Kölyökidő sztárja így tért vissza a képernyőre Acél Rékát még gyerekként, a 90-es években ismerte meg az ország.
Azt hitte, 12 évessel találkozik: Viagrát, alkoholt vitt magával a HIV-fertőzött pedofil Egy HIV-fertőzött pedofil Viagrával, alkohollal és popperrel (amil-nitrittel, egyfajta droggal, értágításra jó) felszerelkezve ment el egy játszótérre abban a hiszemben, hogy ott egy 12 éves fiúval találkozik majd, akivel lefeküdhet. De nem így lett, helyette börtönbe került.  Az 52 éves David Cox, mikor meglátta, hogy a gyerek helyett az önszerveződő pedofilvadász csoport vár rá, csak annyit tudott kinyögni: ó, istenem.
Hatalmas a botrány ByeAlex körül - A rajongói is nagyot csalódtak benne ByeAlex és Majka klipje szexista lett, ráadásul közpénzből készült.
A sors útjai - 75. rész Luis és Mariana feljelentése miatt Pedro születésnapi ünnepségének közepén a rendőrség letartóztatja Fernandat. Carlos az államokba viszi édesanyját, Marissat, hogy ott a legjobb szakemberek vizsgálják ki.