275 millió euróért vásárolták meg az Aréna Plázát

Budapest második legnagyobb bevásárlóközpontját, a Symmetry Arena Ingatlankezelő Kft. tulajdonában álló Aréna Plázát 275 millió euróért (85 milliárd forintét) vásárolta meg a dél-afrikai NEPI Rockcastle vállalat - közölte kedden az eladó nemzetközi ingatlan-tanácsadója, a CBRE Magyarország.

2017. október 3. 12:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Dél-afrikai vállalat vásárolta meg az Aréna Plázát Budapest második legnagyobb bevásárlóközpontját, a Symmetry Arena Ingatlankezelő Kft
CBRE: Magyar kézből dél-afrikaiba került az Aréna Plaza 275 millió euróért a dél-afrikai NEPI Rockcastle vette meg az Aréna Plázát egy magánszemélyek tulajdonában álló társaságtól, amely ügylet során az eladó tanácsadója CBRE Magyarország volt.

Friss hírek
Magyar élelmiszerek mutatkoztak be Kölnben Nagy volt az érdeklődés a kiváló minőségű magyar élelmiszerek iránt az idei Anugán, a világ vezető élelmiszer- és vendéglátóipari szakvásárán Kölnben - tájékoztatta az Agrármarketing Centrum (AMC) csütörtökön az MTI-t.
Vegyesen zártak a nyugat-európai piacok Vegyesen zártak a vezető nyugat-európai tőzsdék csütörtökön.
Százezrek halhatnak meg: új démon fenyegeti az olajmilliárdokon épülő diktatúrát Venezuelában a gazdasági és politikai válság mellett újabb komoly probléma tűnt fel: az országban elharapózott a malária. Az elnök a helyzetet nem hajlandó kezelni, hanem csak a szőnyeg alá söpri, ráadásul az illegális bányászat és a szavannai klíma is megkönnyíti a malária terjedését. Újabb humanit...
Parázs vita az új magyar munkaszüneti napról A Versenyszféra és a Kormány Állandó Konzultációs Fóruma monitoring bizottságának első őszi ülését tartották csütörtökön, ahol a felek értékelték a tavaly kötött hatéves bérmegállapodást és vitáztak...
Csökkent a bankrendszer forintlikviditása szeptemberben Szeptemberben csökkent a bankrendszer forintlikviditása, ami az egynapos, három hónapos és egyéb hitelintézeti betétek átlagos állományának csökkenésében tükröződik - jelentette statisztikai mérlegének előzetes adatai alapján csütörtökön a Magyar Nemzeti Bank (MNB).
Már több áldozat is van: újabb telefonos csalás terjed Így védekezhetsz ellene....

Eladták az Aréna Plázát - Ki az új tulajdonos? A NEPI Rockcastle örömmel jelenti be, hogy 2017. szeptember 15-én leányvállalatán, az Arena Property Kft.-n keresztül 275 millió euró összesített vételáron felvásárolta az Arena Plaza Bevásárlóközpont...
Ennyiért vette meg az Aréna Plázát az új tulajdonos Hát ehhez jó sok malacpersely kéne...

Top hírek:
Remek számokat jelentett a BlackRock Jóval a várakozások felett alakult a BlackRock negyedéves eredménye, optimista felütést jelentve a nagy pénzügyi vállalatok számára a szezon elején. Az egy részvényre jutó eredmény 5,92 dollárt ért el a várt 5,55 dollár helyett.
Jobb, ha 2030-ra már nem tervez autós utazást Párizsba Hacsak azt nem környezetbarát elektromos autóval kívánja megtenni.
Halrudacskákat teszteltek nincs minden rendben a gyerekek kedvencével Harminc vizsgált termékből a felével kapcsolatban indult hatósági eljárás.
Új bizniszbe fog Kasza Tibi A nyomtatott HVG szúrta ki, hogy új céget alapított Twn Press Média Kft. néven Kasza Tibor. Üzletét a közösségi médiára építő celeb elárulta: internetes magazint indít. A lap emlékeztet arra, hogy...
Kínából rendelne? A NAV segít Az adóhivatal új honlapján lehet tájékozódni az adó- és vámterhekről.
Soha nem ért még ennyit a Bitcoin Történelmi rekordra ugrott csütörtökön a Bitcoin árfolyama, pedig az utóbbi hetekben többen már temették a kriptodevizát.