Wladár Budapestre hozná Hosszú Katinka kedvenc versenyét

A szövetség új elnöke szeretné felidézni az idei vb hangulatát.

2017. október 3. 12:52

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hosszú Katinka ruhában iszik a medencében - döbbenetes fotó Egy nagyon kreatív fotózásról érkezett kép:
Hosszú Katinka nyitott volt a tékozló fiú felé Három évvel ez­előtt távozott Hosszú Ka­tinka mellől Földházi Dá­vid. Akkor senki nem gondolta, hogy van visszaút, ehhez képest szeptemberben újra a háromszoros olimpiai bajnok mellett kötött ki a 22 ...
Hosszú Katinka újra dominált, három aranyat nyert Dohában Már Hosszú Katinka az első a világkupa-összetettben! És Gyurta Gergely is nyert Dohában!
Hosszú Katinka most Dohában úszta le a világot Két arany, egy ezüst a rövidpályás világkupa katari állomásának első napján.
Kiderült Hosszú Katinka rejtélye Hosszú Katinka korábban felháborodottan fogadta, hogy az úszók világkupa-sorozatában ettől a szezontól kezdve már csak négy számban indulhat. Hongkongban azonban hat aranyérmet nyert. Hogyan is lehets...
Hosszú Katinka 6 aranyat nyert a hongkongi világkupán Szombaton és vasárnap is behúzott 3-3 győzelmet.

A nap legfontosabb hírei – 2017.09.30. Szél Bernadett lesz az LMP miniszterelnök-jelöltje, titkolják, Hosszú Katinka cége mennyiért használja a Duna Arénát, a spanyol kormány kinyírta a katalán függetlenségi népszavazást.
Shane Tusup helyretette minapi szavait Hosszú Katinka férje megmagyarázta, mit hogyan gondolt valójában a keddi interjújában.
Hosszú Katinka már külföldön mosolyog Hongkongi mosolyt küld közösségi oldalán Hosszú Katinka.
Csehet és Gyurtát cserben hagyta a szövetség - Shane Tusup Hosszú Katinka férje arról is beszélt, miért fontos üvöltöznie feleségével.
Sejtelmes bejegyzést írt Hosszú Katinka Az elnökválasztás után jött a rejtélyes üzenet.
Wladár: "Hosszú Katinka zászlóshajó, de nem egyenlő a magyar úszással" Tiszta lappal kezdené meg a munkát Wladár Sándor, a Magyar Úszó Szövetség elnöke, nem pedig a múlt vitáit vinné tovább.