Leverte a védett fecskék fészkét egy tatabányai asszony

Komoly büntetésre számíthat.

2017. október 3. 12:42

A cikk folytatása...Friss hírek
Kiadós esőzéssel kezdődik a hét A hétfői ünnepnapon országszerte kiadós esőzésre figyelmeztet az Országos Meteorológiai Szolgálat
Senki nem ment volna Gulyás Marcival tüntetni,így esőre hivatkozva lemondta Lefújták az október 23-i tüntetésüket. Azt, amelyet előtte sorra lemondtak az ellenzéki pártok.
Baloldali pártok tüntették el a sorosozó, migránsozó feliratokat a népszerű budai ösvényen A II. kerületi baloldali szövetség egy mai cikkből értesült a "gyűlöletösvényről".
Magyarország elsőként mert szembeszállni a jóval nagyobb haderővel 1956-ban Ezért a 20. századi magyar történelem legnagyszerűbb eseménye a forradalom, mondja Gulyás Gergely.
Fotó: Súlyos kamuval fosztottak ki egy férfit az Erzsébetvárosban Segítséget kértek egy férfitől, aztán kirabolták a VII. kerületben.
Ezekkel a számokkal nyerhetett milliókat Kihúzták a hatos lottó nyerőszámait.

Top hírek:
Az LMP-vel készül a választásra Gémesi György pártja Az LMP-vel együttműködve indul a jövő évi választáson a Gémesi György gödöllői polgármester által alapított Új Kezdet – jelentették be szombaton párt gödöllői nagygyűlésén
Ezzel az öt számmal nyerhetett 929 milliót Kihúzták az ötös lottó 42. hét nyerőszámait.
A halkszavú Hadházy
A sok esőre figyelmeztet több megyében az OMSZ A legalacsonyabb éjszakai hőmérséklet többnyire 4 és 10 fok között alakul. Eleinte még többnyire erősen felhős lesz az ég, a legtöbb felhő az északi, északkeleti megyékben valószínű, arrafelé kisebb eső, zápor előfordulhat
Mi a túró az a fartőmirigyzsír? - Heti 7 - idézetgyűjtemény Itt a Heti 7: gyűjtésünk az elmúlt egy hét legerősebb idézeteiből.
Halálos gázolás a 44-es főúton Gyalogost ütött el az autó Gyula és Békéscsaba között.