Hódi Pamelának beszólt a TV2 műsorvezetője - Ezért akadt ki rá a műsorban

Hódi Pamela megkapta a magáét Mádai Vivientől.

2017. október 3. 15:00

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Hódi Pamela elsírta magát Várkonyi Andreánál Kiderült, hogy mire vágyik igazán Berki Krisztián exe.
Íme, Hódi Pamela gyerekkori fotóalbuma A szexi modell nap mint nap oszt meg fotókat lányáról, Berki Natasa Zselykéről. Tudod azonban róla, hogy Pamelának korábban rövid haja is volt? Nézd meg kiskori képeit!
Vigyázat, gyerekkel vagyok! - 2. évad 3. adás galéria Szögeczki Ági, Suzy és Hódi Pamela gyermekei megmelengették a szíveket. Nézd meg a galériánkat a kulisszafotókért és a legaranyosabb pillanatokért!
Vivike szeretné, ha Tina úgy nézne ki, mint Hódi Pamela? Tina elárulta, miért nem tartott attól, mi mindent fog elárulni a családról Vivike. Kiderült az is, hogyan jött a képbe Hódi Pamela, miért gondolja Vivi, hogy anyukája rá szeretne hasonlítani.

Ki nem találná, melyik sztár akarna lenni Emilióék lánya szerint Tina A hétfői Vigyázat, gyerekkel vagyok! gyerekkel vagyok adásában Majka, Pápai Joci és Tina lesznek a vendégek gyerekeivel. Többek között kiderült, hogy énekelt Majka Király Viktorral és Pápai Joci mikor...
Kiderült, hova költözött a szakítás után Hódi Pamela Vissza az anyukájához, akármennyire szerette volna ezt elkerülni.
Hivatalosan is szakított Berki Krisztián és Hódi Pamela Voltak jelek korábban is, amiket nem mindenki vett komolyan, de most maga Hódi Pamela írta ki a Facebookra, hogy elengedik egymást Berkivel.
Szomorú bejelentést tett Hódi Pamela Közösségi oldalán osztotta meg a hírt.