A te nagymamád falán is volt ilyen kép: kicsit másként használják a 21. században

Külsőre hasonlít, de a tartalma némileg megváltozott.

2017. október 3. 15:00

A cikk folytatása...Friss hírek
Angelina Jolie kiakadt Brad Pitt új barátnőjére? A színészpasi a hírek szerint újabban a nála 32 (!) évvel fiatalabb Ella Purnellnek csapja a szelet, ami exének több szempontból is nagyon szúrja a szemét!
A KFC csak 11 embert követ a Twitterén, eszméletlen, miért A KFC hivatalos Twitter-csatornájára kattintva könnyen észrevenni, hogy egészen kevés embert követ, ami meglepőbb, hogy kiket: a Spice Girls öt tagját és hat férfit, akinek a keresztneve Herb. Hogy miért éppen ők? A KFC világhírű panírjába ugyanis 11 fűszer (spice) és gyógynövény (herb) található.
Johnny Depp most már a volt ügyvédeit is bepereli Szerinte összejátszottak a menedzsmentjével, hogy 28-40 millió dollárral meglophassák őt.
Súlyos betegség is lehet, amit őszi fáradtságnak nézel: így derítsd ki, melyikről van szó A betegségek egyszerre is jelentkezhetnek, egy vitamin hiánya pedig komoly rizikó lehet.
Paula és Paulina - 40. rész Gema figyelmezteti Paulat, hogy Carlos Daniel beleszerethetett az új titkárnőbe, Verónicaba. Lalitanak új hódolója van, de mit sem sejt, hiszen a férfi a rendőrségnek dolgozik. Carlos Daniel egyre jobban aggódik kisfia eltűnése miatt. A család több tagja is Paulara gyanakszik, hogy ő vihette el Carlitost.
Fehér ez a feketerigó Újabb fehér feketerigó bukkant fel a DunaDráva Nemzeti Park területén. Ezúttal egy szinte teljesen hófehér példányt kapott lencsevégre Pallos-Rózsa Anita, a park munkatársa. Egy különleges festékhiányos madarat már láttak alig egy hónapja az igazgatóság parkolójában, a Hófehérkének keresztelt hím rigónak kizárólag a feje volt fekete, és már egy társa is van, amelyről egyelőre nem sokat tudnak.

Top hírek:
Bosszú vagy szerelem - 12. rész Sühan tovább folytatja a nyomozást Cesur után. Kutakodása azonban többször bajba sodorja, illetve egy szörnyű családi titkokra is fény derül. Şirin és Kemal már az esküvőre készülnek. Cesurnak köszönhetően a szerelmesek pénzügyei is rendeződnek, így sem az esküvő finanszírozása, sem a közös életük elindítása nem jelent majd problémát.
Minden második embert érint a betegség: visszafordíthatatlan elváltozásokat okozhat a szemen Sokan átélik a tüneteket, és nem is tudják, hogy ez a bajuk.
50 kilót fogyott Melissa McCarthy - Fotókon az elképesztő átalakulása Az egykor duci színésznőre alig lehet ráismerni.
Börtönből Facebookozik a magyar fegyvernepper Döbbenetes Képekkel és videókkal mutatja be egy rab, hogy milyen körülmények uralkodnak a Sopronkőhidai Fegyház és Börtönben. B. Sándor október 15-én egy nyilvános profillal regisztrált a Facebookon, amelyen rövid időn belül számos bejegyzéssel jelentkezett. A 83 feltöltött fotó között válogatva a félmeztelenül és rabruhában pózolók mellett betekintést nyerhetünk a férfi zárkájába, de egy földön heverő patkányra is rácsodálkozhatunk.
Gyönyörű őszi csillaghullást láthatsz este: egész hétvégén kitart majd Ma este már észlelhető lesz az Orionidák meteorraj érkezése.
A legfinomabb bolognai spagetti olasz recept szerint - A szósz ettől lesz igazán finom Ne kész bolti szószból készítsd a bolognai spagettit, a házi sokkal finomabb!