Kézi-BL: megvan, mikortól lehet jegyet venni a budapesti Final Fourra

A Győri AUDI ETO-nak és a Fradinak is szurkolhatunk.

2017. október 3. 16:29

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Kikaptak a győri kézisek Oroszországban A címvédő Győri Audi ETO KC 23-22-re kikapott az EHF Kupa-győztes orosz Rosztov-Don otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének harmadik fordulójában, szombaton.
Újabb sérülés Győrben: Groot több mint egy hónapig nem játszhat Combsérülés miatt több mint egy hónapig nem kézilabdázhat Cornelia Nycke Groot, a Bajnokok Ligája-címvédő Győri Audi ETO KC holland válogatott játékosa.
Női kézilabda BL - Menetelő magyarok Az FTC-Rail Cargo Hungaria és a Győri Audi ETO KC is megnyerte második csoportmérkőzését.

Győzött az ETO Franciaországban is A címvédő Győri Audi ETO KC három góllal győzött a francia Brest Bretagne otthonában a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének második fordulójában, vasárnap.
Nagyszerű sikerrel rajtolt a Győr A címvédő Győri Audi ETO KC 27-16-ra legyőzte a dán Midtjylland csapatát a női kézilabda Bajnokok Ligája csoportkörének első fordulójában.
Új szezon, régi remények: címvédésre hajt a Győr a BL-ben A Győri Audi ETO edzője és játékosai elszántak és újra felülnének Európa trónjára.