Montenegróba utazik Áder János

A magyar köztársasági elnök hivatalos látogatásra érkezik majd az országba.

2017. október 3. 16:42

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Áder János részvétét fejezte ki Donald Trumpnak Áder János köztársasági elnök részvétét fejezte ki hétfőn Donald Trump amerikai elnöknek küldött részvéttáviratában a Las Vegas-i vérengzés miatt.
Klímavédelmi javaslatokat tett az ENSZ-főtitkárnak Áder János A világnak szüksége van arra az elszántságra, bátorságra és bátorításra, amelyet a jó példa ereje közvetít vélte a magyar államfő.
Áder: bővül az együttműködés Ausztráliával Több területen is bővülhet Magyarország és Ausztrália együttműködése a közeljövőben - mondta Áder János köztársasági elnök Budapesten.
Átvette miniszteri kinevezését Kósa Lajos A Fidesz jelenlegi frakcióvezetője októbertől a megyei jogú városok fejlesztéséért felelős tárca nélküli miniszter lesz - kinevezését Áder János köztársasági elnök adta át.
Áder János szerint a vízválság háborúkhoz is vezethet A vízválság háborúkhoz is vezethet - hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök New Yorkban, az MTI tudósítójának nyilatkozva csütörtökön.
Áder János: A vízválság háborúkhoz is vezethet A vízválság háborúkhoz is vezethet - hangsúlyozta Áder János köztársasági elnök New Yorkban.

Áder János államfő részt vett a Bloomberg Globális Üzleti Fórumon Áder János államfő részt vett a Bloomberg Globális Üzleti Fórum rendezvényén, amelyet New Yorkban szervezett Michael Bloomberg milliárdos üzletember, New York volt polgármestere.
Ezt mondta Áder János Máltán A köztársasági elnök Európa legfőbb problémájáról beszélt.
Az EU a világ szociális kiadásainak negyven százalékát fedezi Míg az Európai Unió a világ népességének 7 százalékát adja, a GDP-jének pedig a 23 százalékát, addig a globális szociális kiadások közel 40 százalékát ez a közösség költi el - mutatott rá Áder János.
Aláírók Áder János addig marad az immár csak papíron létező köztársaság elnöke, amíg akar. Főképpen pedig ameddig Orbán Viktor akarja.
Budapestre érkezett a dán hercegnő - Áder János felesége ilyen csinosan fogadta Mária hercegnő a Sándor-palotában fotózkodott Herczegh Anitával.
Fidesz: a Jobbiknak Simicska érdeke az első A Fidesz szerint a Jobbiknak a pártot támogató Simicska Lajos pénze a legfontosabb, annak védelmében támadja a párt Áder János államfőt.