Megmutatták az új holland InterCity-k mintapéldányát, akár irigykedhetünk is videók

A tervek szerint 2021-től állítanák forgalomba a holland vasút új InterCity szerelvényeit, amelyek az ígéretek szerint minden igényt kielégítenek majd a szelektív szemétgyűjtési lehetőségtől kezdve a wifin át egészen a mozgáskorlátozottak által használható WC-ig.

2017. október 3. 16:59

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Gázolt a Szegedre tartó Bugac InterCity Vonatpótló buszok szállítják a szegedi vonal egy szakaszán Kiskundorozsma és Szeged között az utasokat, mert a Nyugati pályaudvarról Szegedre tartó Bugac InterCity elgázolt egy embert.
Újít a MÁV-Start: jön az IC Plusz, az IC-k viszont több helyen állnának meg Ha minden igaz, a magyar vasút utasainak meg kell majd ismerkedniük egy új fogalommal az IC-k, vagyis az InterCity-k mellett. 2019-től jönne az IC Plusz, ami egyes vélemények szerint magával hozhatja...

Friss hírek
Beragadt a hozam: kinek kell így a magyar állampapír? Kétszeres túljegyzés mellett maradt a hozam a 3 hónapos diszkont kincstárjegy aukcióján.
Mindenkit meglepett a Morgan Stanley A Morgan Stanley kellemes meglepetést okozott azzal, hogy az elemzők által várt 81 centes EPS-nél közel 15 százalékkal magasabb, 93 centes egy részvényre jutó eredményről adott számot. A bank...
Megszavazták: mostantól veszélyesebb családi házban élni Mostantól nem kötelező a kéményseprés, viszont szabadon fúrhatunk kutat.
A nyugdíjas munkavállalókért tenne a COOP A Bizalom Közérdekű Nyugdíjas Szövetkezettel segítheti a nyugdíjasokat a korrekt munkavállaláshoz.
1 millió alá zuhanhat a pénztártagok száma, ha sürgősen nem történik valami 0,88 millióra csökkenhet 2030-ra a nyugdíjpénztár-tagok száma, ha nem sikerül a fiatalokat megszólítani - hangzott el a Portfolio Öngondoskodás 2017 Konferenciáján. A pénztári portfóliók jelentős...
Nem várt döntés: mégsem kell többet fizetni a kiflis zacskóért Mégsem drágul a reklámszatyrok termékdíja, de van tétel, amin viszont emeltek.

Kifosztottak egy alvó embert az InterCity-n - Őt keresik (Fotó!)
Borul a MÁV-menetrend: ezek a vonatok nem a szokásos helyről indulnak Intercity-k, személyvonatok és gyorsvonatok is érintettek....

Top hírek:
Már a Vodafone-nál is elérhető a Digitális jólét alapcsomag A Vodafone Magyarország kínálatában is elérhető hétfőtől a Digitális jólét alapcsomag, amelynek elindulása óta a hétfői rendezvényen írták alá 11. alkalommal a védjegy használatáról szóló megállapodást - jelentette be Deutsch Tamás, a Digitális jólét programért felelős miniszterelnöki biztos hétfőn Budapesten sajtótájékoztatón.
Újabb iparágat forgathat fel fenekestül a bitcoin titkozatos technológiája Az új technológiák közül az elmúlt évek egyik legnagyobb sztorija egyértelműen a blockchain alapú technológiák voltak, amelyek valószínűleg már pár éven belül az életünk mindennapi részei lesznek....
Tatabánya 41 új autóbusszal gazdagodott A tatabányai önkormányzati tulajdonú T-Busz Kft. 41 új autóbusz vásárlásáról írt alá szerződést hétfőn, Kupi Gábor cégvezető tájékoztatása szerint a közbeszerzési eljárások után négy elektromos buszt szállíthat az Ikarus Egyedi Kft., a győri Kravtex Kft-vel 23 szóló autóbusz szállítására szerződtek, a MAN Kamion és Busz Kereskedelmi Kft.
Turisztikai csúcstalálkozót tartottak a Müpában Több mint 1000 résztvevő volt a Turizmus Summit 2017 konferencián.
Honvédelem érdekében tevékenykedő katonai hagyományőrző szervezetek pályázati támogatása 2017 / HM TKKF HAGY-2017 A pályázat célja a honvédelem ügyét egy adott történelmi korszak magyar katonáinak hiteles megjelenítése által népszerűsítő katonai hagyományőrző tevékenység támogatása.
Vegyesen mozgott a forint Vegyesen mozgott a forint a bankközi piacon a főbb nemzetközi devizákkal szemben hétfő kora este a reggeli értékekhez képest.