Tom Petty halott - de ellentmondásosak a hírek

Ellentmondásos információk láttak napvilágot hétfőn a legendás amerikai zenész, Tom Petty halálhíréről. A TMZ magazin a bejelentést követő néhány óra múlva visszavonta a hírt, és azt írta, még küzdenek a 66 éves zenész és dalszövegíró életéért, a New York Daily News azonban az esti órákban bejelentette, hogy lekapcsolták a gépekről.

2017. október 3. 17:04

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Johnny Depp nagyon rossz testvért választott A színész 26 évvel ezelőtt Tom Petty klipjében játszott, most Marilyn Manson durva videójában.

Friss hírek
Fantasztikus sült gesztenye - A velemi gesztenyeünnepen lestük el a sütési trükköket Tedd hangulatosabbá gesztenyesütéssel az őszi-téli estéket. Elárulunk hozzá néhány praktikát.
Észrevette? Ismét eredeti hangján kérdez Fluimucil Ábel De miéééééért? poénkodott egy egész ország a tavalyi náthaszezonban, amikor félóránként megjelent valamelyik tévécsatornán a kisfiú, akivel a hurutos köhögés elleni készítményt reklámozzák. Fluimucil Ábel jellegzetes kérd(ez)ése szállóige lett, ő maga országos híresség és óriási internetes mém. ...
Dínó Vonat - I. évad 22. epizód A csorda/Jess Hespernornis
Elszabadultak az indulatok az X-Faktorban - ByeAlex durván kiakasztotta Puskás Petit Az X-Faktor második élő show-jában a mentorok nehezen jutottak közös nevezőre.
Hova tedd a kutyát, ha utazol? A legjobb megoldás háziállatnak és gazdinak Folyamatosan bővülnek az állatbarát szolgáltatások a turisztika területén is.
Évek óta nincs hír a családanyáról, három gyereke várja haza Több mint két és fél éve nyoma veszett egy háromgyerekes édesanyának. Családja azt gyanítja, hogy elrabolhatták Mónikát, és prostituáltként tartják fogva valahol külföldön.

Meghalt Tom Petty, minden idők egyik legnagyobb amerikai dalszerzője A 66 éves korában elhunyt zenész haláláról korábban téves információk alapján számoltak be, de magyar idő szerint hajnalra megerősítette a család a szomorú hírt.

Top hírek:
10-ből 7 magyar elvárja, hogy a munkahelye segítsen pénzt félretenni Az előtakarékoskodással a munkavállaló és a munkáltató is jól jár.
Megállítanak, vagy találékonnyá tesznek: határokról és akadályokról Világbajnok snowboardozó, nagyszerű táncos: Amy Purdy elmesélte, hogy küzdött meg az elé gördülő akadályokkal, és hogy jutott el odáig, ahol ma tart.
Még a bugyija is kivillant - A sztár merész ruháján te is elámulsz Képeken azok a hírességek, akik átlátszó ruhában mutattak sokat magukból.
Justin Bieber megmutatta, hogyan kell Mexikóban partizni Medence, nők, tequila és kétségbeejtő minőségű fotók!
Knight Rider: Hasselhoff sztrájkolt a kolléganőjéért Az NBC tévécsatorna 1982-ben bankot robbantott azzal, hogy műsorára tűzte a sármos Michael Knight és négykerekű barátja, a beszélő autó, KITT kalandjait. A sorozat a Knight Rider nevet kapta, és négy éven keresztül, kilencven epizóddal ültette a nézőket a képernyők elé.   A producerek sokáig keresték Michael alakítóját, de az autók castingjára még ennél is több időt fordítottak.
Kiderült, az agyunk tovább működik a halálunk után Igen, ez azt jelenti, hogy tudatában lehetünk annak, hogy éppen meghalunk.