Németországban is betiltanák a burka viselését

A CSU német párt osztrák mintára betiltaná a muszlim viseletet.

2017. október 3. 20:19

A cikk folytatása...



Friss hírek
Ez a 8 leggyakoribb szexuális zavar a nőknél A nők szexuális zavarainak hátterében állhatnak szervi és lelki okok egyaránt. Amennyiben az előbbi áll fenn, akkor betegségek is szóba jöhetnek, mint a cukorbetegség, a magas koleszterinszint és a depresszió.
A lelátón az Újpest, a pályán a Fradi nyerte a derbit Az NB I 13. fordulójának eredményei.
Meglepetéseredmény is született a cseh választásokon Még senki nem nyert ennyivel Csehországban, mint most az ANO. Több párt nem a vártnak megfelelően szerepelt.
Tasnádi István legszebb győzelme: filmjét a vetélytársak tették Európa legjobbjának Európa legjobb televíziós filmjének választották Tasnádi István író-rendező Memo című filmjét a pénteken véget ért Prix Europa fesztiválon írja a librarius.hu.
Reagált az aggasztó tanárhiányra a Klik A Klik szerint kifizetik a túlórákat, és nem igaz, hogy bármilyen szakos tanárokat keresnének.
Érvénybe lépett kilenc ország súlyemelőinek eltiltása A Nemzetközi Súlyemelő Szövetség döntése értelmében egy évig nem indíthat versenyzőt a világbajnokságon a kilenc nemzet.

Top hírek:
Úgy tűnik, mást tesz és mást mond a kormány a vendégmunkások ügyében Letagadná a őket a menekültellenes kampány miatt?
A csehek Donald Trumpja óriási hatalom közelébe kerülhet a választáson Rendőrségi eljárás is folyik Csehország második leggazdagabb embere, a szlovák származású és cégbirodalmával Magyarországra is átnyúló Andrej Babiš ellen, de a botrányok leperegtek róla. Populista pártja a választás nagy esélyese.
A pajzsmirigy-alulműködés okai A pajzsmirigy alulműködése változatos, de minden esetben nagyon kellemetlen, akár veszélyes tüneteket produkálhat. A betegség ráadásul nem gyógyítható, még ha a kezelések hatására a páciens tünetmentessé is válhat. ...
Kifakadt a Toro Rosso orosz pilótája: Nem ezt érdemlem Danyiil Kvjatnak elege van abból, hogy nem tudja, milyen jövőt szán neki az istálló.
Porosenko: a tüntetők vért akarnak "A reformok folytatásáról szóló követelésük csak ködösítés volt."
Szélesi Zoltán irányítja a magyar válogatottat a következő két meccsen Ideiglenes megbízatást kapott az MLSZ-től, miután megváltak Bernd Storcktól.