Nem kíváncsiak Harrison Fordra fiai

Igazán jó fej apuka Harrison Ford, aki semmi szín alatt nem erőlteti a gyermekire, hogy megnézzék a filmjeit.  Tisztes távolságot tartanak a munkámtól szögezte le az Indiana Jones-filmek sztárja egy interjújában, négy felnőtt, és egy tini gyermekére gondolva. A 16 éves fiam azt mondta, megnézi a Szárnyas fejvadász első részét, de nem hiszem, hogy megtette.

2017. október 3. 20:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Jobb, ha tudják: Ő a világ legdögösebb pasija Az amerikai People magazin minden évben megválasztja a világ legdögösebb pasiját. A címet eddig olyan férfiak birtokolták, mint Dwayne Johnson, Brad Pitt, George Clooney, Johnny Depp, Harrison Ford, R...
Harrison Ford okozott némi kavarodást a stúdióban... Adrienn és István kicsit belekavarodtak a hollywoodi sztár filmjeibe, Majka hozzá se tudott szólni a vicces agyaláshoz.
A repülő autók nemsokára valósággá válhatnak Több évtizede már, hogy Sanghaj nyüzsgő horizontját összehasonlítják Ridley Scott disztópikus sci-fi neo-noirjának, a Szárnyas fejvadásznak Los Angeles-ével. Az egyetlen különbség a kettő között a rep...
Szörnyethalt a világrekorder bázisugró - Videó Szárnyas repülőruhában ugrott le a 6812 méteres Ama Dablam himalájai csúcsról.
Az év egyik legtöbb veszteségét a Szárnyas fejvadász 2049 termelheti Elég nagy bukás lett a Szárnyas fejvadász 2049.

A Szárnyas fejvadász 2049 eredetileg sokkal, de sokkal hosszabb lett volna
Ennyivel érdekesebb lenne az Űrvihar az új Szárnyas fejvadásznál? Kínában a közönséget inkább az Űrvihar érdekelte.
Hangulatos trailer boronálja össze a Kaliforniai álmot és a Szárnyas fejvadász 2049-et Amennyire rövid, annyira hatásos a Ryan Gosling legutóbbi filmjeit egyetlen alkotásként vizionáló mashup.
Tisztes soproni helytállás az Euroliga címvédője ellen Az orosz csapat tavaly veretlenül nyerte meg a sorozatot.
A tokiói tájfunriadó olyan, mint a klasszikus Szárnyas fejvadász egyik jelenete
A Szárnyas fejvadász 2049 is díjat kap a Hollywoodi Filmdíjak gáláján November elején rendezik a díjátadót, amelynek már több nyertesét is bejelentették.