Nem kíváncsiak Harrison Fordra fiai

Igazán jó fej apuka Harrison Ford, aki semmi szín alatt nem erőlteti a gyermekire, hogy megnézzék a filmjeit.  Tisztes távolságot tartanak a munkámtól szögezte le az Indiana Jones-filmek sztárja egy interjújában, négy felnőtt, és egy tini gyermekére gondolva. A 16 éves fiam azt mondta, megnézi a Szárnyas fejvadász első részét, de nem hiszem, hogy megtette.

2017. október 3. 20:30

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Indiana Jones és a kristálykoponya királysága - szombat 18.55 Ajánló - Szereplők: Harrison Ford, Cate Blanchett, Karen Allen, Shia LaBeouf, Ray Winstone, Jim Broadbent, Igor Jijkine 
Harrison Ford megint Indiana Jones lesz Steven Spielberg 2019-ben kezdi forgatni az ötödik Indy-mozit.
Az Indiana Jones 5 lesz Spielberg következő filmje, jövőre forgatják És már az is végleges, mikor fogják bemutatni az ismét Harrison Ford főszereplésével készülő kalandfilmet.
Indiana Jones és az utolsó kereszteslovag - szombat 18.55 Ajánló - Szereplők: Harrison Ford, Sean Connery, River Phoenix, John Rhys-Davies, Julian Glover, Alison Doody, Denholm Elliott 
A Szívek szállodájának sztárja Harrison Ford miatt ismételt évet Liza Weil hiába szerepelt több tucat tévésorozatban, a Szívek szállodája tudálékos Paris Gellere az a szerep, amivel belopta magát a sorozatrajongók szívébe. Hálás vagyok a sorsnak, hogy az eredeti t...

Irány nélkül folytatódott a DAX kereskedése - technikai elemzés Lélektani és technikai támaszszintjétől tisztes távolságban folytatta a konszolidációt a német index.
Ridley Scott akadémiai tag lesz A Szárnyas fejvadász és a Gladiátor rendezője elnyeri a BAFTA tagságot.
Nácikkal és egyiptomi kalandokkal jön az új Csillagkapu-sorozat Az új előzetese alapján az Indiana Jones-filmeket fogja idézni a Stargate: Origins. Trailer.
Ridley Scott megkapja a legrangosabb angol filmes elismerést Ridley Scott, a Szárnyas fejvadász és a Gladiátor rendezője elnyeri a Brit Filmművészeti és Televíziós Akadémia (BAFTA) tagságát.
2020-ban jön az Indiana Jones 5