Mobilgát: Tarlós nem érti a kerületet

A határozat szerint az önkormányzat nem ad tulajdonosi hozzájárulást a mobil védműhöz.

2017. október 3. 20:27

A cikk folytatása...Friss hírek
Trump újra tagadta, hogy molesztált volna egy nőt A 2005-ös valóságshowjának egyik szereplője állította azt a kampányban, hogy simogatta és erőszakkal akarta megölelni.
Még a WC is aranyozott - Fotókon a magyar színésznő luxusvillája Csősz Boglárka a török riviérán is páratlan kényelemben és luxusban lazíthat.
Féléves mélyponton a Fidesz támogatottsága De az ellenzék nem nagyon tud közelebb férkőzni a kormánypárthoz.
Halált vitt Írországba az Ophelia
A Viszkis új előzetese Már az utómunkálatokat tapossa az Antal Nimród rendezésében készülő A Viszkis, amely november végén fog a mozikba kerülni. Az Ambrus Attiláról szóló
Hármas karambol az 1-es főúton Összeütközött egy kamion és két személy gépkocsi az 1-es főúton, Mosonmagyaróvár külterületén. Az első hírek szerint három ember megsérült a balesetben.

Top hírek:
Ninja Warrior - 1. adás 1. rész Megérkezett minden idők egyik legnagyobb kihívása Magyarországra is. Az első adásban hat akadállyal, majd az Epizódfináléban további öttel kell majd megküzdeniük a Ninja Warrior-jelölteknek. Az adás első részében pályára lépett többek között Mester Róbert "A Kéményes", Szabó Joci, Gulyás Zsombor "BG70", Veréb István "Jimmy" és Nagy Dániel.
Őrizetbe vettek két katalán vezetőt zendülés miatt Egy spanyol bíróság rendelte el a vizsgálati őrizetet. 8-15 évet is kaphatnak.
A magyar színésznőt smink nélkül még a férje sem ismerné fel A Feleségek luxuskivitelben színésznőjét, Csősz Bogit már kora reggel sminkes veszi kezelésbe.
Dzsihadista lázadók vezetőit ölhették meg a Fülöp-szigeteken A Fülöp-szigeteki katonák megölték az Iszlám Állam dzsihadista szervezethez kötődő lázadók két megmaradt vezetőjét.
Halálos baleset történt Miklósfánál Egy autó és egy kamion ütközött össze.
Hegyi-Karabahról egyeztett Genfben az örmény és az azeri államfő Szerzs Szargszján örmény és Ilham Alijev azeri elnök a szakadár Hegyi-Karabah körüli konfliktus békés rendezésének lehetőségeiről egyeztett Genfben, az államfők megállapodtak a tárgyalások folytatásáról illetve a feszültségcsökkentésről a frontvonalakon közölte hétfőn az Európai Biztonsági és Együttműködési Szervezet (EBESZ).