Rocco Siffredit felfalja a démon a lába között

Európa legismertebb pornósa visszavonulása előtt hátborzongató őszinteséggel beszélt a saját, darabokra tört lelkivilágáról egy bámulatos filmben.

2017. október 3. 21:14

A cikk folytatása...Friss hírek
A köd megy, a felhők jönnek A köd ritkul szombaton, a legtöbb helyen fel is oszlik, eközben viszont északnyugat felől növekszik a felhőzet.
Nádas György majdnem a Dunában kötött ki az esküvőjén - szombat 18.50 Dévényi Tibor szembesül azzal, a fia szerint mi az, amit édesapjától örökölt, Nádas Györgyről kiderül, nevelt lánya hogyan akarta meghiúsítani az esküvőjét, Kautzky Armand pedig kap egy hívást, amit nem tud fogadni... Vigyázat, gyerekkel vagyok! keddtől szombatig a TV2-n!
Legyőzheti-e jövőre a Toro Rosso-Honda a McLaren-Renault-t? Parc Fermé: Legyőzheti-e jövőre a Toro Rosso-Honda a McLaren-Renault-t?
Társkeresés Csak gratulálni tudok Orbán Viktornak: betette a lábát már a párkeresési szempontok közé is.
Összefogás fideszes módra A jobboldal konzervatív politikusai előszeretettel szólnak és írnak a magyarság összefogásának szükségességéről.
Lelkesítő Tamás Gáspár Miklós eddigi cikkei is csak növelték az ellenzéki szavazóknál az apátiát, de most rátett még egy lapáttal.

Top hírek:
28 migránst fogtak a románmagyar határ közelében A menekülteket a NagycsanádKiszombor határátkelőhely körzetében állították meg.
Online galériába rendezték a Hubble Messier katalógusát A galéria jelenleg 63 Messier-objektumot tartalmaz, folyamatosan töltik majd fel a feldolgozott képekkel.
Jim Carrey nagyon megzuhant - Aggasztóan néz ki a komikus színész Rengeteget fogyott az utóbbi időben A maszk sztárja.
Óriási: Babos Tímea egy év után újra a TOP10-be kerül Mindezt annak köszönheti, hogy Andrea Hlavackovával megnyerte a párosversenyt a moszkvai keménypályás tenisztornán. Idén ez volt a negyedik győzelmük.
Az ország felére figyelmeztetést adtak ki a tartós köd miatt - Reggeli hírexpressz Kezdje a napot a Hirado.hu híreivel!
Verebes: Mindenki tudta, hogy mocskos módon megaláznak nőket, férfiakat Zaklatott, a kérdés ellentmondásos voltát hangsúlyozó interjút adott Verebes István az ATV-ben a zaklatási ügyről. Marton Lászlót méltatta, ugyanakkor Sárosdi Lilla traumáját is megérti, de beszélt arról is, hogy évtizedek óta mindenki tudja és elfogadta, hogy a színházi vezetők bármit megtehetnek.