Csatornát váltanak a Bundesliga-közvetítések

A Sport Tv-n lesz jövőre a Bundesliga.

2017. október 3. 20:54

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Változás, 2018-tól új helyen lesz látható Magyarországon a Bundesliga Magyarország Korábban volt már ilyen.
Őrült meccset nyertek meg Gulácsiék A Leipzig focicsapata Kölnben lépett pályára a Bundesliga 7. fordulójának zárómérkőzésén, a vendégek kapuját ezúttal is Gulácsi Péter védte. Már az
Ha már a góllövés nem megy, inkább történelmet írt a Bundesliga-csapat Na, nem azzal, hogy megint nem találtak be, hanem egy cserével.
36 éve nem égtek ekkorát a németek A német labdarúgás utoljára 1981-ben látott olyan pocsék hetet, mint amit szeptember végén produkáltak a Bundesliga-csapatok.
Döbbenet: újabb szupersztár igazolhat Kínába A Bundesliga egyik legjobb játékosa hamarosan Ázsiában bizonyíthat.
A Bundesliga teheti tönkre a német csapatok BL-szereplését Mindössze két nap áll rendelkezésre a hétből a bajnokik lejátszására.

gy nulla-nullát ünnepelhet a Bundesliga tök utolsó csapata A Köln a negyediktől szerezte meg első pontját.
Kézi BL: a poklot és a mennyet is megjárta a Veszprém Nagy rangadót vívott a magyar együttes a Bundesliga egyik gigászával.
Elszórakozta kétgólos előnyét a Bayern - videó A bajorok a Bundesliga 6. fordulójának nyitómeccsén aludták át a második félidőt.
Dárdai győzelemmel jubilált Egy hónap után nyert ismét Bundesliga-mérkőzést a Hertha.
Bombát találtak a Bundesliga-csapat edzőpályáján A tűzszerészek sikeresen felrobbantották a szerkezetet, semmi és senki nem sérült meg.
Pofon a Bayern Münchennek: kidőlt a csapat kulcsembere Akár több hónapra is harcképtelenné válhat a Bundesliga sztárcsapatának meghatározó tagja.