Nem tudják, ki az a férfi, aki a Várból a mélybe vetette magát

A rendőrség közzétette a ruházatáról készült fotókat, valamint személyleírást is adott.

2017. október 3. 21:49

A cikk folytatása...


Kapcsolódó hírek
Rejtélyes haláleset a budai Várban Öt napja nem tudja azonosítani a rendőrség azt a férfit, aki még pénteken vetette magát a mélybe a budai Várból.

Friss hírek
"Nyomásgyakorlás, megfélemlítés" - Amerika aggódik a magyar sajtószabadságért Kristálytiszta az USA számára, mi folyik a magyar médiapiacon, és a kormányzati nyomulás egyáltalán nem teszi boldoggá a világ szuperhatalmát. De megkapta a magáét a monopóliumok kialakulásának megakadályozására létrehozott médiahatóság is. Az után, amit David Kostelancik amerikai ügyvivő a MÚOSZ által szervezett programon elmondott, Washington is könnyen megkaphatja a magyar kormánytól, hogy a Soros-terven dolgozik.
Ab: Alkotmányellenes a Natura 2000 területek értékesítésének szabályozása Az Alkotmánybíróság szerint a mostani szabályok nem nyújtanak az állami tulajdonnal azonos szintű védelmet a magántulajdonba kerülő Natura 2000-es földeknek. A parlamentnek június 30-ig kell pótolnia a jogszabályi hiányosságokat.
Hatalmas védelmi gyakorlat lesz a Dunán Szerdán és csütörtökön 250 embert vezényelnek ki.
Lungo dromos roma önkormányzati képviselőket hallgattak ki gyanúsítottként Az ORÖ volt megyei irodái nagyrészt a képviselők lakásain működtek havi 450 ezer forintért.
Nagyon csúnyán elhajtották Czeglédy Csabát A DiakÉsz a jövőben nem egyeztet tovább a Human Operatorral a károsult diákok követelésének a rendezésében.
Tisztáznák végre az alcsúti juhász halálának körülményeit Kedden folytatódik a bírósági eljárás, amely tisztázhatja, hogyan halt meg az Együtt alcsútdobozi polgármesterjelöltje az önkormányzati választás előtti este.

Kiesett egy férfi a Budai Várból Azonnal életét vesztette.
Büszkének lenni arra, hogy magyarnak születtünk Nagyobbat lőtt, mint több száz éve Dzsingisz kán legnagyobb lövője, emellett 24 világrekordot is átadott a múltnak Mónus József, akit itthon legtöbben mégis az egri várból leadott bástyalövése miatt i...

Top hírek:
Ágika finom lelke
Már az egyetemi rangsorban is tarolnak az oroszok A feltörekvő európai országok és a közép-ázsiai államok felsőoktatási intézmények között hét magyar van a top kétszázban, a legjobb eredményt a Szegedi Tudományegyetem érte el.
Mordori eget festett London fölé az Ophelia hurrikán - fotók Elsötétült az ég London felett hétfőn, miután az Ophelia hurrikán trópusi levegőt és szaharai homoktömeget sodort a város fölé.
Ezt az alkalmazást érdemes letölteni, az életét is megmentheti Új mobilalkalmazást indítottak az Újraélesztés Világnapján.
Megszólalt a Boldván terrorizált lány: tíz éve erőszakolták, szülei ölhették meg az apjától született gyerekét Egészen elképesztő terrorban tartottak szülei éveken keresztül egy most 20 éves nőt a Borsod megyei Boldván. Az apja folyamatosan megerőszakolta, két gyermeke született tőle, és az egyiket megölték. Az anyja is újra és újra szült. A lányt közben folyamatosan verték és iskolába sem engedték.
Titkolja a kormány, miért került 270 milliárdba a határvédelem A szocialista Harangozó Tamás tételes elszámolást kért a Belügyminisztériumtól, hogy kiderüljön, mi alapján kér pénzt Orbán az EU-tól.